Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #36004 Re: Otsikko

12.06.2014 05:48

#35998: suvaitsevaisuuden puolella - Otsikko 

"On perhe jossa on kaksi samaa sukupuolta olevaa vanhempaa. Molemmat hoitavat yhteistä lastaan hyvin ja rakastavat lasta. He antavat lapselle kaikensa. Lapsi on onnellinen ja on ylpeä sanoessaan että minullapa onkin kaksi isää...toisten kertoessa vanhemmistaan. Lapsi on vasta pieni, mutta ymmärtää että jos rakastaa toista oikein paljon ei ole väliä onko se tyttö vai poika." Mikä tässä on vialla?

"Jokaisella lapsella on luonnollinen lähtökohtainen oikeus omiin biologisiin vanhempiinsa. Muuten olisi yhdentekevää kenen aikuisen syliin lapsi synnytyslaitoksella annetaan.

Mikään itsekkyydestä johtuva vetoaminen aikuisten väliseen kiintymykseen tai ”rakenteelliseen tasa-arvoon” ei saa ohittaa tätä parisuhteen kaikkein heikoimman osapuolen oikeutta. Kaksi maailman rakastavinta naista ei voi olla lapselle isä, eikä kaksi rakastavaa miestä voi olla lapselle äiti.

Ei ole olemassa yhtään ainoaa tutkimusta, joka osoittaisi, että lapsi tarvitsisi kaksi samaa sukupuolta olevaa vanhempaa. Sen sijaan on olemassa tuhansia perherakenteita koskevia sosiaalitieteellisiä tutkimuksia, joiden mukaan kahden biologisen oman vanhemman muodostama ehyt avioliitto on lapsen optimaalisen kehityksen kannalta paras mahdollinen ympäristö."

http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/514/tasa-arvoisen_avioliittolain_kannattajat_eivat_ymmarra_mika_on_avioliitto