Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #24889 Re: Re: Osa 2: Mutu ja tiede, homotutkimuksesta vielä

17.11.2013 13:37

#24871: - Re: Osa 2: Mutu ja tiede, homotutkimuksesta vielä

"Halusin tällä vain korostaa näiden pienten otosten pohjalta tehtyjen, ja otosten luonteeltaan korostuneiden luonnepiirteiden pohjalta tehtyjen tutkimusten kyseenalaista informaatiosisältöä."

Et siis ole tutustunut niihin moniin tutkimuksiin joita tännekin on linkattu. Esim. http://cms.bsu.edu/-/media/WWW/DepartmentalContent/CounselingCenter/PDFs/SAFEZONE%20Resources/Children%20of%20gays%20and%20Lesbians.pdf

"Täytyy tunnustaa, että oma mielikuvani homojen - tai sanotaan jatkossa "Setalaisten","

Miksi tulisi käyttää homoseksuaaleista termiä "Setalaiset"??

"Joukko on ulospäin iloinen, värikäs ja innokas, mutta heijastaa läpi kuitenkin paljon piirteitä, joita en laskisi aikuisille ihmisille - ja varsinkaan lasten kasvattajille - välttämättä eduksi."

Anteeksi mutta keistähän nyt oikein puhut? Omista ennakkoluuloistasi ilmeisesti.

"haavoittuvuutena, marttyyriutena, ärsytysherkkyytenä ja sitä kautta myös (piilo)aggressiivisuutena, kieroiluna ja muina tunnetason oikkuina (josta on ollut jo puhetta "agendan" yhteydessä)."

Minkä ihmeen "agendan"?

"Ilottelu ja leikkisyys ovat terveitä ominaisuuksia myös aikuisella, mutta jossakin tule vastaan raja, jolloin ne muuttuvat oireellisiksi. Katsellessani sateenkaariväen kulkueita, kinkyilyä tai myös monen henkilökohtaista "lookkia", vahvoja meikkejä, pukuja ja muuta rekvisiittaa, tulee väkisin mieleeni ihmisjoukko, joka ei ole saanut toteuttaa itseään lapsina, vaan joutuvat läpielämään jotakin kadotettua vaihettaan aikuisuudessa. Koen heidän olevan pahasti eksyksissään omasta, todellisesta sisäisestä identiteetistään, ja "tälläytymällä" ja roolia vetämällä yrittävät löytää itselleen yhteenkuuluvuuden kautta omaa keinotekoista identiteettiä."

Puhut ilmeisesti Pride-kulkueesta? Pidätkö myös esim. Rion karnevaali kulkueessa kulkevia "ihmisjoukkona joka ei ole saanut toteuttaa itseään lapsina"? Luuletko tosiaan ihmisten kulkevan niin päivät pääksytysten? HALOO!!

"Se, mikä ehkä kuitenkin eniten ihmetyttää, on se ilmeisen pieni todellinen henkilökohtaisen tason näkyvyys, joka "Setalaisilla" julkisuudessa on, vaikka heidän olemassaoloaan ja olemustaan jatkuvasti ruoditaan. On kuin olisi joku "puolestapuhujien" joukko, joka pitää isän tai äidin lailla näiden ihmisten puolta heitä uhkaavia inhottavia setiä ja tätejä vastaan. Niin harva homo tai lesbo on astunut esiin kertomaan itsestään, kertomaan elämästään ja olemuksestaan, ja sitä kautta hälventämään ennakkoluuloja ja esimerkillään auttamalla muodostamaan joukosta positiivisen kuvan. Tai edes pitämään puoliaan ryöpytyksessä."

Anteeksi mutta elämmekö samassa maassa?