Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #24783 Re: Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

15.11.2013 07:34

#24767: - Re: Re: Re: Re: Hesarin tärkeä artikkeli sitoutumisesta

"Jos "kylmä äiti" aiheuttaa ongelmia pojalle naissuhteiden luontiin, se taatusti aiheuttaa ongelmia myös seksuaaliseen suuntautumiseen naisia kohtaan."

Tunnen erittäin hyvin erään kylmän äidin pojan ja sen perusteella tiedän tasan tarkkaan, että asia voi todella tuottaa vaikeuksia naissuhteisiin, mutta sukupuoliseen suuntautumiseen se ei vaikuta sitä eikä tätä. Unohda tuo ajatusjuuttumasi, asiat ovat aivan eri tasolla ihmismielessä.

"Koska hän on homo. Piste."

Samanlainen epäperuste kuin kysyttäessä "onko Jumala olemassa?"

Tarkoitin, että homo kiinnittyy jo lähtökohtaisesti kiinnittyy eri tavoin, ei siihen, että "normaaliin" kiinnittymiseen kykenemättömyys aiheuttaisi "korvauskiinnittymisen". Hierarkiateorian kritiikkini oli siis toteamukseeni olennainen jatko. Kielsit sitä harrastavasi, vaikka toisaalta sitten kuitenkin harrastat...

"En koe pedofilian kehityksen luonteen millään lailla poikkeavan muista seksuaalisen suuntauksen kehityksistä, vaikka siihen vaikuttavatkin ihan omat vaikuttimensa. "

Pedofilian ja homoseksuaalisuuden yhteinen piirre on, että niitä ei voi ihmisestä pois opettaa orientaationa - mikä kertoo aivojen eräänlaisesta yksisuuntaisesta kehitystrendistä. Sen sijaan pedofilian kohdalla on näyttöä, että se syntyy traumaattisissa tilanteissa, yleensä uhriksi joutumisen yhteydessä. Samantapaisia havaintoja on myös psykopatiasta. Sen sijaan homouden synnyssä ei ole tällaisesta mitään näyttöä. On siis kyse täysin eri tason asiasta - jälleen kerran.