Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #24177 Re: Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

05.11.2013 21:53

#24174: Oikein sanoit - Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

Vihreillä ja vasemmistolla löytyy tosiaan paljon yhteistä ideologiassa. Kummatkin vastustavat kaikkea kristillistä,pilkkaavat Raamattua ja "uskiksia", ja haluavat korvata tai kumota Raamatun asettaman avioliiton koska niin kauan kuin Raamattua kunnioitetaan niin heidän ajamansa tavoitteet eivät toteudu. Siitä johtuu heidän puheensa "satukirjasta", "paimentolaistaruista", samoin kuin saarnaajien syyttely huijareiksi, ts. Raamatun ja "uskiksien" uskottavuutta vastaan täytyy hyökätä. Aivan kuten ennen tehtiin Neuvostoliitossa.

 

 

 

Hämmentävää. Melkoinen osa vihreiden, sosialidemokraattien ja Vasemmistoliiton jäsenistä ja kansanedustajista on kyllä kirkon jäseniä. Toisaalta kaikki persut eivät ole - eivätkä kokoomuslaiset tai rkp-läisetkään.  Ja kaikkien puolueiden kannattajissa löytyy tasa-arvoisen avioliittolain kannattajia.

Olisiko syytä siirtyä sieltä jostain 1970-luvulta nykypäivään? Samoin pitäisi kyetä näkemään muitakin sävyjä kuin vain mustaa ja valkoista.

Saarnaajissa ja muissa uskontobisnekseen osallistuvissa kyllä on ilman muuta huijareita. Tämä on moneen kertaan todennettu tosiasia.