Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #24030 Re: Re: Päähöynäyttäjä kovatuloisin, niinpä niin

03.11.2013 23:35

#23961: - Re: Päähöynäyttäjä kovatuloisin

"151 858 hyväuskoisilta lypsettyä euroa vuodessa! Osaako Meller hävetä? Eikä Jalovaara ole sen parempi."

 

Tuottaa (maksaa) se homouskin. Ruotsissa kurssitetaan kohtaamaan seksuaalista monimuotoisuutta. "Alla verksamheter behöver detta."

RFSL:n (Ruotsin SETA:a vastaava organisaatio) HBT-sertifikaattikurssi http://www.rfsl.se/?p=4960

Ruotsin tämänhetkiset sertifioidut toimipisteet (111 kpl): http://www.rfsl.se/?p=4962

"En hbt-certifiering för en grupp med 25 personer kostar ca 100 000 SEK."

Euroissa tämänhetkisen kurssin mukaan reilut 10 000 €/ryhmä. Kyseessä on siis miljoonaluokan bisnes euroissa laskettuna pelkästään sertifikaatin saamiseksi, ja varmasti päämääränä on kurssittaa mahdollisimman moni yritys ja toimipiste.

Sertifikaatti on voimassa vain kolme vuotta kerrallaan ("Certifikatet är giltigt i tre år. Därefter görs ett förstärkt uppföljande, så kallad "omcertifiering" för förnyelse av certifikatet i ytterligare tre år.") , jonka jälkeen tietenkin pitää kolmen vuoden välein suorittaa lisäkoulutusjakso, jotta sertifiointi pysyy voimassa. Jatkuvatuloista toimintaa, siis.

Kurssiin kuuluu perusosio, jossa opitaan, mitä tämä HBT (HomoBiTrans) ja "sukupuolen" käsite pitää sisällään ja käydään läpi sukupuolinormit "heteronormin kautta katsottuna". Kyseessä on siis käytännössä uuden (lue: setalaisen) ajattelutavan indoktrinointi. Lopuksi ohjeistetaan, miten tätä tietoisuutta levitetään työpaikalla.

Jos aika riittää (ts. jos maksaa enemmän) saa myös opetusta esim. erityisryhmien kohtaamisessa, työmiljöön muokkaamisessa ja vastuukysymyksissä, perheenmuodostuksessa, vihasta, väkivallasta hbt-suhteissa (!?) ja kunniakysymyksistä, seksuaalisesta terveydestä, koulujen pedagogisesta toimeksiannosta (käyttävät sanaa "uppdrag", mikä viittaa joltakin taholta tulevaan "toimeksiantoon", sillä sanaa "uppgift" käytettäisiin, jos haluttaisiin puhua neutraalisti koulun "tehtävästä").

Lisäosioon kuuluu siis sellaista, jota ainakin minä olettaisin kuuluvan opetuksen ydinkohtiin, eli erityisryhmien kohtaamisesta, työmiljöön muokkaamisesta ja vastuukysymyksistä. Tässä ohjelmassa painopiste on selvästi asennemuokkauksessa. Tiedän, että kurssi ei ole mitenkään pakollinen, mutta yleisestä asenneilmastosta arvailen, että sen käyminen on jotenkin "kunnia-asia". Kyseessähän ovat kuitenkin tasa-arvo ja ihmisoikeudet.

Mutta kyseessä on sentään perusterveiden aikuisten ihmisten kohtaamisen koulutus - vai olenko ymmärtänyt väärin? Siis ihan tavallisten, normaalien ihmisten kohtaamisen, ainakin näin olen heiltä itseltään toistuvasti kuullut, ja itsekin asian ajatellut.

Miten on siis mahdollista, että heidän kohtaamiseen pitää järjestää tällaista kurssitusta, jonka informaatiomäärän todennäköisesti voisi painaa pieneen vihkoseen jaettavaksi heille, jotka näitä henkilöitä kohtaavat, ja muille mahdollisille kiinnostuneille?

En voi tästä kaikesta välttyä saamasta mielikuvaa, kuin ihmiskuntaa koulutettaisiin kohtaamaan joitakin ulkoavaruuden olentoja tai vaikeasti vammaisia erityisohjausta tarvitsevia potilaita tai jotakin?

Tiedän kyllä, että erityisryhmiä kohdellaan ennakkoluuloisesti, mutta en aavistanut, että hbt-ongelma oli tätä luokkaa.

Suokaa anteeksi hämmennykseni, mutta alan olla vakuuttunut, että asun väärällä planeetalla.