Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #23824 Re: Re: Re: Markkinointikeinot ja tuote, "oikeus" lapsiin

02.11.2013 17:08

#23818: - Re: Re: Markkinointikeinot ja tuote, "oikeus" lapsiin

En ole väittänyt, että päämääränäni olisi tässä yhteydessä ollut erikseen arvostella Ruotsin vallitsevaa systeemiä tai oloja, eikä myöskään mitään muita vallitsevia erillisiä ilmiöitä tai niiden toteutuksia.

Kuten sanoin, asioita markkinoidaan, ja siihen pätevät markkinoinnin lainalaisuudet. Samoin korostin, että hyvästä tarkoitusperästä huolimatta asioita voidaan toteuttaa myös huonosti.

Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö asioita voitaisi toteuttaa - ja saatetaankin ainakin paikallisesti toteuttaa - terveellä tavalla, terveisiin päämääriin nojautuen.

Mutta halusin kiinnittää huomion myös siihen, että ylilyöntejä voi tapahtua, ja tapahtuu. Haluan myös muistuttaa siitä, että muutoksen huumassa pitää säilyttää sekä maltti että suunta, kokonaisuuden eduksi.

Olisi helpompaa kaikille, jos lukija pysyttäytyisi sanomani todellisessa sisällössä, eikä lisäisi siihen kytkentöjä ja tekisi yleistyksiä ja laajennettuja tulkintoja, joita en erikseen peräänkuuluta. En tarkoita tällä erikseen vastaamani viestin kirjoittajaa, vaan tämä ihan yleisenä huomautuksena.