KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen


Vieras

/ #1821 Re: Re: Re: Jopa saastankin keskellä autettiin

03.04.2011 12:52

#1818: Kaikkia kissoja autettava - Re: Re: Jopa saastankin keskellä autettiin

Koska kky on vapaaehtoistyöhön perustuva yhdistys/järjestö, niin yhdistyksessä toimivat eivät saa/ole oikeutettu saamaan palkkaa tai palkkioita. Ei pj ei hallitus eikä perustehtävää suosittavat MUTTA tässä yhdistyksessä taloudenhoitajalle kuitenkin maksetaan, ja ruhtinaallisesti jota täällä alan ammattilaisten ja yhdistys toimintaperiaatteita tuntevat ovat suuresti ihmetelleet.

Säätiössä pj hallitus ym. valittu säätiössä toimiva henkilöstö taasen nostaa palkkioita ja ilmeisesti nyt tämän säätiöittämisen myötä sitä suunnitelleet ja siihen automaattisesti katsovat itsensä kuuluvan? katsovat voivansa vihdoin saada palkkioita vuosien työstä=rahan keruusta?, joka on otettu kissojen ja aktiivien toimijoiden selkänahasta.

On kehuttu taitavaa taloudenpitoa, ehkä sitäkin on ollut mutta se mikä on näkynyt keskeisen toiminnan ja perustehtävän kentällä niin se ollut sitä, joka yleensä on tarkoittanut säästämistä vältämättömistä menoista = toiminnan keskipisteestä kissojen kuluista..(MUTTA rahankäsittelijän=taloudenhoitajan palkassa ei ole säästelty, eikä nyttemmin lakimiehen ym. järj.miesten palkkioissa!!!)

tässäkin viestiketjussa se on ilmaistu tuolla ihan äsken mm. realisti sanoi näin

#1778: Realisti - Re: Re: Re: Miksi liityin aikoinaan KKY:een

"Miettikää oppositio vakavissanne hypoteettisesti: jos rahat ensisijaisesti käytettäisiin kuluihinne ja kissojen kuluihin, niin jos rahat loppuisivat jossain vaiheessa ja olisivatko ne rahat tulleet `?käytetyiksi oikeaan asiaan?"

Tuskin suunnitellut säätiön hallitus ja toimijaväki enää tekee hommiaan ilmaiseksi?!? Tähänkö ne varat onkin tarkoitettu??!?!?