Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.07.2014 19:54



Vieras

#39202 Osaisi edes hävetä

20.07.2014 20:02

tuollainen häiriköijä!

Adressi on hyvä ja oikea, avioliitto on otsikon mukaisesti naisen ja miehen välinen julkinen liitto, sitä ei vastapuolen herja, ja systemaattinen häiriköinti muuksi muuta. Tuollainen häiriköinti kertoo ainoastaan jotakin surullista heistä itsestään. Tuollaisen arvomaailman ja moraalitason omaavien ihmistenkö annettaisiin määritellä maassamme avioliitto uudelleen? Ei ikinä!
homojen ajatukset on koko ajan viemärissä.

#39203 Homojen likaisuus

20.07.2014 20:02

Näkyy täällä niin selvästi. Kuvia alastomista homoista ja lesboista ja kuvia pesemättömistä alapäistä. Kyllä homot ovat näyttäneet koko kansalle mitä he ajattelevat, mitä he syövät ja mitä he tekevät. Törkeää porukkaa. Mutta jos pipetillä on annettu niin ei voi teelusikallakaan pyytää.
Naisen ja miehen tasa arvoiseen avioliittoon ei tällaista viemäri porukkaa sotketa.

Vieras

#39204

20.07.2014 20:48



Sinä minä hän, te me he, nämä nuo ne.  Siinäpä se,  häpeä onkin erittäin tarpeellinen tunne. Kuuluu ihmisen kehittymiseen.


Vieras

#39205 Re: Olisiko uusien kokeilujen aika?

20.07.2014 21:18

#39198: - Ilman otsikkoa menee pelkästään kaksinpuheluksi

Todella oikeaan osunut havainto tuokin, että hyvään kommenttiin kuuluu otsikko. Otsikko sopivasti täydentää koko paketin.

Olis hyvä jonkun vinkata tai olis hyvä olla täällä vaikka erotuomarikin olemassa jonkinlaisia rajoja tai raameja asettelemassa. Sinähän voisit täällä kirjoitellessasi olla ero- ja rajatuomarina oman toimen ohella. Saataisiin pahimpia ylilyöntejä karsittua kokeilumielessä. Kirjoittaisit, että tuomari määrää nyt näin. Voitaisiin laittaa sinut koeajalla tänne ja palkatta tietenkin aina silloin kun satut olemaan täällä. Olisit meille 'isähenkilönä'.

Turhia kinaamisiakin olisi hyvä välttää. Laita mietintämyssyyn ja vastaile joku päivä kuka haluaisi erotuomariksi omien kirjoitusten ohessa?


Vieras

#39206 Re: Re: Re: Raamattu kuuluu kategoriaan loitsu- ja hallusinaatiokirjat

20.07.2014 21:40

#39195: - Re: Re: Raamattu kuuluu kategoriaan loitsu- ja hallusinaatiokirjat

 

 

Olen kuule erimieltä kanssasi,  historioitsijat noteeraavat Vanhan Testamentin tärkeimmäksi lähi-Idän historialliseksi lähteeksi,  erityisesti niinsanotun Palestiinan osalta.


Vieras

#39207 Re: Re: Olisiko uusien kokeilujen aika?

20.07.2014 21:42

#39205: - Re: Olisiko uusien kokeilujen aika?

 

 

 

 

 

Jaa-a,  taitais puolueettomuuden kanssa olla vähän niin ja näin!

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#39210 Re: Re: Re: Re: Re: Olisiko uusien kokeilujen aika?

20.07.2014 21:50

#39209: - Re: Re: Re: Re: Olisiko uusien kokeilujen aika?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#39211 Re: Osaisi edes hävetä

20.07.2014 21:51

#39202: - Osaisi edes hävetä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#39212

20.07.2014 22:08



Seppo Lehikoinen
#1 Kirkon ero elävästä Jumalasta.19.07.2014 21:03
Taitaakin tuo arkkipiispamme pyytää lähinnä anteeksi sielunviholliselta sitä, että Jumalan Sanaa arvostavat ja seuraavat seurakunnan jäsenet ovat Raamatun Totuutta kunnioittaneet.
Nykyinen Ev.Lut kirkko on antautunut paholaisen talutusnuoraan. Me, jotka Jumalaan luotamme, voimme jättää arkkipiispan anteeksipyynnöt hänen omaksi kirouksekseen olematta siinä synnissä osallisina.

Valkan kundi
#2 Piispan pallit20.07.2014 17:53
Pyytäessään anteeksi homoilta, tämä liperihippi, pyytää sitä itseasiassa Jumalan puolesta. Aikamoista röyhkeyttä äijältä. Itse Sanaa tuo matelu ei muuta mitenkään.

www.adressit.fi Piispalla ei ole oikeutta pyytää anteeksi..



http://www.adressit.com/keskustelu/104263#4

 

 


Vieras

#39213 Re:

20.07.2014 22:12

#39212: -




















 










1. GAZAN Operaatio Protective Edge aloitti 13. päivän. IDF:n sotilaat toimivat nyt Gazan alueilla, sen etelä ja pohjoisosissa, keskittyen salaisten tunnelien etsimiseen ja tuhoamiseen. IDF:n ilmoituksen mukaan se on tuhonnut sunnuntaiaamuun mennessä 34 terroritunnelia ja viisi hyökkäystunnelia, jotka oli kaivettu turvallisuusaidan ali Israelin puolelle. Sotilaat ovat surmanneet Gazan alueella 70 aseistettua pyssymiestä, heistä 20 lauantain aikana, ja pidättäneet 13 pyssymiestä kuulusteluja varten. Gazan viranomaisten mukaan 335 palestiinalaista on saanut surmansa, mukaan lukien 70 lasta, operaatio Protective Edge alusta lähtien, heitä 100 viimeisten 48 tunnin kuluessa.
IAF iski viikonvaihteen aikana 450 terrorikohteeseen Gazassa. Perjantaina koneet iskivät kranaatin-heitin miehistöön, joka tulitti maajoukkojen sotilaita.
















 

Bögarnas fel

#39214 Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

21.07.2014 01:07

#39203: homojen ajatukset on koko ajan viemärissä. - Homojen likaisuus

Näkyy ja on näkynyt täällä aivan  alusta lähtien  selvääkin selvemmin.He ovat näitä samoja ,sairaalloisen huomionkipeitä henkilöitä, joiden täysin yksisuuntainen kommunikaatio ja aivan keskustelukyvytön viestintätapa on täällä tullut lauseineen jo kaikille tutuksi.

Juuri siihen he ovatkin pyrkineet.Heidän pääasiallisia "keskustelutapojaan" ovat loukkaukset, mitätöiminen, aivan perusteettomat väitteet , pyrkimys häpäistä(joka kylläkin kääntyy heitä itseään vastaan) sekä aivan tavaton pyrkimys lietsoa vihaa ja omia ennakkoluulojaan muihin.

Nämä seikat heistä ja heidän viesteistään täällä ovat kyllä kaikkien ajattelukykyisten lukijoiden havaittavissa ja todettavissa.

Heidän äidinkielenilmaisunsa on alkeellista ja tökeröä.Edes niinkään yksinkertaista asiaa kuin olla-verbin yksikköä ja monikkoa he eivät osaa erottaa. (esim.tuo "...ajatukset on koko ajan" pro ´ajatukset OVAT koko ajan`) Yhdyssanojen tuntemuksesta  on turha sanoakaan.

Heidän kielioppinsa on vain  vihan ja karkean kielenkäytön´ kielioppia´.Kaikelle sivistykselle  ja kaikille keskustelutavoillle he viittaavat kintaalla.( Kaipa äidinkielen osaaminen on heidän mielestään ´ihan homoa´.)

Heillä voi olla omat luulonsa ja  käsityksensä siitä, mitä homot ajattelevat tai eivät ajattele,mutta kenelläkään homolla tai lesbolla ei ole heidän ajatuksistaan tai ajattelutavastaan yhtään mitään opittavaa.

Vaikea on oikeastaan kuvitellakaan mielessään sitä, millainen yleensäkään mahtaisi olla se lukija joka voisi vilpittömin mielin sanoa oppineensa heidän teksteistään jotain.

Pakkomielle,ylikorostunut hybris,monomaniaan viittaava vimma oireena,fiksaatio,neuroosi taustalla yms. psykologiset havainnot voisi nimittäin  nekin tehdä jo paljon  vähemmäksikin jääneestä toistosta, kuin mitä näiden kirjoittajien kohdalla on nähty.

Olennaista on havaita se, ettei tuollaisen tekstittelyn takana olevan ihmisen psyyke toimi enää älyllisestikään normaalin ihmisen tasolla, eikä tavalla.

On siis  vain tosiasian toteamista, jos sanotaan tuollaisen ihmisen olevan vakavasti mielisairas ja mahdollisesti jopa  vaaraksi ympäristölleenkin-henkisen ilmapiirin hän tuolla ajattelullaan  joka tapauksessa pilaa omassa vaikutuspiirissään.

Olen muuten ollut panevinani merkille sen,että jos joku yleensä kykenee suhtautumaan johonkin ihmisryhmään yhtä ikävällä tavalla, kuin tällaiset "homohiv/viemäri"-tyyppiset kirjoittelijat meihin homoseksuaaleihin suhtautuvat, niin olisi hyvin epätodennäköistä, etteikö hänen mielikohteisiinsa kuuluisi ( tai sellaiseksi ainakin hätätilassa hänelle aina  kelpaisi)myös  joku toinenkin ryhmä.

Pakolaiset ja ulkomaalaiset, omat etniset vähemmistömme,´sosiaalipummeiksi´katsotut,työttömät, jopa kasvissyöjät saattavat jopa ´tavoillaan ärsyttää´tällä tavoin henkisesti sairasta ihmistä.

"Anything goes" on todellisuudessa hänen mottonsa.Tärkeintä hänelle  on hänen omien psyykkisten patoumiensa purkaminen ja tilaisuuden saaminen siihen - ei väliä millä kustannuksella ja kenen...

Mielisairaus ja siihen  mahdollisesti liittyvä syyntakettomuus  voivat tehdä hänen toiminnastaan täällä ymmärrettävämpää, mutta esim. viestintää koskevat lait ovat kyllä  samoja kaikille.

Tästä on näin,aika ajoin, ilmeisesti pakko täällä huomauttaa.

Bertta

#39215

21.07.2014 03:19

Kuvien lähettäjän ja kiusaajan täytyy olla jotenkin henkisesti häiriintynyt. Elämässä on mennyt jotain pahasti vialle, työttömyys, katkeroituminen, yksinäisyys, hylkääminen, joku tragedia..täytyy purkaa katkeroitumisensa ts. kostaa muille ihmisille paha olonsa, jos on kokenut kovia kolauksia. Hakee helpotusta itselleen tuolla tavalla. Normaali ihminen, jolla elämässä kaikki on suurin piirtein kunnossa, ja joka on elämäänsä tyytyväinen ja on onnellinen, ei aiheuta muille kiusaa ja häiriötä.
RAAMATTU ON TOTUUS

#39216 Re:

21.07.2014 03:23

#39215: Bertta -

Tai sitten on Paholaisen koukussa niin pahasti, ettei pääse siitä irti omin voimin eikä sitä itse huomaa ja ymmärrä.

RAAMATTU ON TOTUUS

#39217

21.07.2014 03:45

Ukrainan lento-onnettomuus on tragedia, joka riipaisee tosi syvältä. Kun lähtö tästä maallisesta elämästä tulee noin äkkiarvaamatta niin monikohan oli valmistautunut elämässään tuonpuoleista varten? Herra yksin tietää. Sielut jatkavat joka tapauksessa elämäänsä ikuisuudessa jommassa kummassa paikassa.

Vieras

#39218

21.07.2014 05:35

Päivän Sana

Totisesti minä sanon teille: jos joku sanoisi tälle vuorelle: 'Kohoa ja heittäydy mereen', eikä epäilisi sydämessään, vaan uskoisi sen tapahtuvan, minkä hän sanoo, niin se hänelle tapahtuisi. Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva.

Mark. 11:23-24 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

21.07.2014 05:39



Vieras

#39220 Re: Re:

21.07.2014 05:44

#39219: - Re:

 

 

 

Homoseksualizm - terapia reparatywna Shame Based Self Statement cz 3

http://www.youtube.com/watch?v=v29WWQ62OH0





 


Vieras

#39221 Re: Re:

21.07.2014 05:45

#39219: - Re:

 

 

 

 

 

IDF:n ilmoituksen mukaan se on tuhonnut sunnuntaiaamuun mennessä

34 terroritunnelia

ja viisi hyökkäystunnelia, jotka oli kaivettu turvallisuusaidan ali Israelin puolelle.

Sotilaat ovat surmanneet Gazan alueella 70 aseistettua pyssymiestä, heistä 20 lauantain aikana, ja pidättäneet 13 pyssymiestä kuulusteluja varten.

IAF iski viikonvaihteen aikana 450 terrorikohteeseen Gazassa. Perjantaina koneet iskivät kranaatin-heitin miehistöön, joka tulitti maajoukkojen sotilaita.















 


Vieras

#39222 Re: Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

21.07.2014 05:59

#39214: Bögarnas fel - Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

Eiköhän homohivin levittäminen ole aika vakavaa ja yhteiskunnallisesti tuhoavaa toimintaa. Avioliittoon sitä ei sotketa.


Vieras

#39223 Re: Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

21.07.2014 06:02

#39214: Bögarnas fel - Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

Pornokuvien lähettäminen julkisesti on laitonta.


Vieras

#39224 Re: Re: Re: Re: Raamattu kuuluu kategoriaan loitsu- ja hallusinaatiokirjat

21.07.2014 07:25

#39206: - Re: Re: Re: Raamattu kuuluu kategoriaan loitsu- ja hallusinaatiokirjat

On olemassa historioitsijoita ja "historioitsijoita". Näistä uskonnollisesti värittynyt poppoo on yhtä uskottava kuin Erik von Däniken hänen "osoittaessaan" ufojen olemassaolon. Se, että jostain alueelta löytyy papyrus tai raunio, ei sinällään osoita mitään, koska sieltä niitä löytyy joka tapauksessa.

Oikeiden historiantutkijoiden mukaan Jahve-uskonto muodostui varsin myöhään. Sitä ennen juutalaisten esi-isien keskuudessa palvottiin monia jumalia ja aina Babylonian vankeuteen asti ainakin kahta pääjumalaa, jahvea ja erästä naispuolista jumalhahmoa. Monoteistinen kausi alkoi vasta niihin aikoihin, kun juutalaisia palasi Babyloniasta ja syntyi tarve kansaa yhdistävän uskonnon kehittämiseen. Tässä vaiheessa luotiin tarina Egyptin orjuudesta, joka on saanut sävyjä Babylonian todellisista tapahtumista. Varhaisemmat ainekset, kuten luominen, Noa, patriarkat ja Sodoma ja Gomorra otettiin vanhoista heimotarinoista.

Toinen asia on toki vielä se, että vaikka "historiallinen näyttämö" olisi noista ajoista lähtien todellisuutta vastaava, yksittäiset tapahtumat ovat historiallisen evidenssin tavoittamattomissa, koska niistä ei ole mitään muuta dokumentaatiota uskonnollisen legendatekstin lisäksi. Tässä suhteessa voisimme yhtä hyvin uskoa kaikki Karl Friedrich Hieronymus von Münchhausenin kertoilemat huimat seikkailut, koska ne ovat tapahtuneet varmistetusti historialliselle henkilölle.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.07.2014 08:17