Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Bögarnas fel

#39214 Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

21.07.2014 01:07

#39203: homojen ajatukset on koko ajan viemärissä. - Homojen likaisuus

Näkyy ja on näkynyt täällä aivan  alusta lähtien  selvääkin selvemmin.He ovat näitä samoja ,sairaalloisen huomionkipeitä henkilöitä, joiden täysin yksisuuntainen kommunikaatio ja aivan keskustelukyvytön viestintätapa on täällä tullut lauseineen jo kaikille tutuksi.

Juuri siihen he ovatkin pyrkineet.Heidän pääasiallisia "keskustelutapojaan" ovat loukkaukset, mitätöiminen, aivan perusteettomat väitteet , pyrkimys häpäistä(joka kylläkin kääntyy heitä itseään vastaan) sekä aivan tavaton pyrkimys lietsoa vihaa ja omia ennakkoluulojaan muihin.

Nämä seikat heistä ja heidän viesteistään täällä ovat kyllä kaikkien ajattelukykyisten lukijoiden havaittavissa ja todettavissa.

Heidän äidinkielenilmaisunsa on alkeellista ja tökeröä.Edes niinkään yksinkertaista asiaa kuin olla-verbin yksikköä ja monikkoa he eivät osaa erottaa. (esim.tuo "...ajatukset on koko ajan" pro ´ajatukset OVAT koko ajan`) Yhdyssanojen tuntemuksesta  on turha sanoakaan.

Heidän kielioppinsa on vain  vihan ja karkean kielenkäytön´ kielioppia´.Kaikelle sivistykselle  ja kaikille keskustelutavoillle he viittaavat kintaalla.( Kaipa äidinkielen osaaminen on heidän mielestään ´ihan homoa´.)

Heillä voi olla omat luulonsa ja  käsityksensä siitä, mitä homot ajattelevat tai eivät ajattele,mutta kenelläkään homolla tai lesbolla ei ole heidän ajatuksistaan tai ajattelutavastaan yhtään mitään opittavaa.

Vaikea on oikeastaan kuvitellakaan mielessään sitä, millainen yleensäkään mahtaisi olla se lukija joka voisi vilpittömin mielin sanoa oppineensa heidän teksteistään jotain.

Pakkomielle,ylikorostunut hybris,monomaniaan viittaava vimma oireena,fiksaatio,neuroosi taustalla yms. psykologiset havainnot voisi nimittäin  nekin tehdä jo paljon  vähemmäksikin jääneestä toistosta, kuin mitä näiden kirjoittajien kohdalla on nähty.

Olennaista on havaita se, ettei tuollaisen tekstittelyn takana olevan ihmisen psyyke toimi enää älyllisestikään normaalin ihmisen tasolla, eikä tavalla.

On siis  vain tosiasian toteamista, jos sanotaan tuollaisen ihmisen olevan vakavasti mielisairas ja mahdollisesti jopa  vaaraksi ympäristölleenkin-henkisen ilmapiirin hän tuolla ajattelullaan  joka tapauksessa pilaa omassa vaikutuspiirissään.

Olen muuten ollut panevinani merkille sen,että jos joku yleensä kykenee suhtautumaan johonkin ihmisryhmään yhtä ikävällä tavalla, kuin tällaiset "homohiv/viemäri"-tyyppiset kirjoittelijat meihin homoseksuaaleihin suhtautuvat, niin olisi hyvin epätodennäköistä, etteikö hänen mielikohteisiinsa kuuluisi ( tai sellaiseksi ainakin hätätilassa hänelle aina  kelpaisi)myös  joku toinenkin ryhmä.

Pakolaiset ja ulkomaalaiset, omat etniset vähemmistömme,´sosiaalipummeiksi´katsotut,työttömät, jopa kasvissyöjät saattavat jopa ´tavoillaan ärsyttää´tällä tavoin henkisesti sairasta ihmistä.

"Anything goes" on todellisuudessa hänen mottonsa.Tärkeintä hänelle  on hänen omien psyykkisten patoumiensa purkaminen ja tilaisuuden saaminen siihen - ei väliä millä kustannuksella ja kenen...

Mielisairaus ja siihen  mahdollisesti liittyvä syyntakettomuus  voivat tehdä hänen toiminnastaan täällä ymmärrettävämpää, mutta esim. viestintää koskevat lait ovat kyllä  samoja kaikille.

Tästä on näin,aika ajoin, ilmeisesti pakko täällä huomauttaa.

Vastaukset


Vieras

#39222 Re: Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

2014-07-21 05:59:55

#39214: Bögarnas fel - Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

Eiköhän homohivin levittäminen ole aika vakavaa ja yhteiskunnallisesti tuhoavaa toimintaa. Avioliittoon sitä ei sotketa.


Vieras

#39223 Re: Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

2014-07-21 06:02:01

#39214: Bögarnas fel - Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

Pornokuvien lähettäminen julkisesti on laitonta.


Vieras

#39239 Re: Tiettyjen ihmisten irrationaalinen hulluus...

2014-07-21 11:56:46