Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaasan musiikkiluokkien puolesta.


Vieras

#451 Re: seilaaja

20.05.2012 16:40

#447: - seilaaja 

 Seilaaja tiedän irtisanomisen perusteet,mutta en usko niitä koska tiedän muutakin...!!!!!!


Vieras

#452

20.05.2012 17:04

Juri sai potkut, sitä tarkoitin! Ne olisi pitänyt jättää antamatta - tai jos antaa pitää, sitten jollekin toiselle.. Sössivät asiat naurettavuuteen asti!

Vieras

#453 Re:

20.05.2012 17:35

#452: -  

 Nimenomaan olisi ehkä useampikin jotka tarvitsisivat potkut,luulempa että tietävät sen itse ja siksi on kiire saada joku muu syylliseksi..että juttu "unohtuisi"


Vieras

#454 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.05.2012 18:47

#442: Mukana ollut,hyvin surullinen!!! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Yläkoulu on kyllä ollut valmis yhteistyöhön, mutta osa alakoulun opettajista on kieltäytynyt osallistumasta esim. yhteiskonserttiin, jos yläkoulu on mukana eli sellaista yhteistyötä....ja tämän olen kuullut omin korvin ja moni muukin...joten tosi hedelmällistä se alakoulun yhteistyö tosiaan on....

dotilasofamiredo

#455 Re: Re: seilaaja

20.05.2012 18:49

#451: - Re: seilaaja

Kyllä täällä on myös niitä, jotka tietävät taustat ja tapahtumat ja miksi asiat ajautuivat irtisanomiseen saakka.


Vieras

#456 Re: Re: Re: seilaaja

20.05.2012 19:45

#455: dotilasofamiredo - Re: Re: seilaaja

Niitä on. Siksi tuo irtisanominen pitäisikin peruuttaa. Papereille nauravat tuonpuolen lehmätkin...

seilaaja

#457 Re: Re: Re: Re: seilaaja

20.05.2012 21:49

#456: - Re: Re: Re: seilaaja

Hmm... jos asia niin on, eli irtisanominen on tehty köykäisin perustein tai jopa ilman syytä, ei kai täällä kannata asiaa sen enempää käräjöidä? Miksei niitä sitten ole sanottu julkisuuteen? Ja asian luulisi olevan sillä taputeltu?

En ymmärrä tätä salamyhkäisyyttä... Kaikki tuntuvat TIETÄVÄN mistä on kyse. En voi nauraa yhdessä kuolleitten lehmien kanssa, en ole papereita nähnyt...


Vieras

#458 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.05.2012 22:28

#454: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ja mistähän syystä näin on,siihen on varmasti tosi painava syy,nim. yhteistyö alkaa siitä kun konserttiin harjoitellaan ohjelma ja sen tasosta ja sisällöstä päätetään yhdessä,sekä työnjaosta miten toimitaan ym.


Vieras

#459 Re: Re: Re: Re: Re: seilaaja

21.05.2012 08:59

#457: seilaaja - Re: Re: Re: Re: seilaaja 

Niinpä. Varmasti moni tietääkin, onhan tämä kaupunki niin pieni tuppukylä, että viestit kulkevat hyvinkin nopeasti, ja paljon voi omin silmin nähdä ja kuulla. Myös musiikinopetuksen tason eri kouluissa ja kouluasteilla! Ja osa papereistahan on julistettu salaisiksi vasta jälkeenpäin. Ihmisiä ihmetyttää varmaankin eniten se, että asioita ei ole aikanaan ja ajoissa hoidettu kuntoon oikeiden ammattilaisten osaamisen avulla - lapsillekin opetetaan, että "eri mieltä saa olla, mutta tapella ei saa". Talonpoikaisjärkikin tuon sanoo. Ja luulisi myös Vaasastakin löytyvä "täyspäisiä" päättäjiä, vaikka monet jo vuosia sössityt asiat hieman muuta osoittavat - tai sitten ei ole edes sössitty, on vain jätetty tekemättä, kun hiekkalaatikko on ollut liian ahdas. Sivistys puuttuu.


Vieras

#460 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

21.05.2012 10:08

#458: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jotenkin tuntuu, että monta kertaa unohdetaan se, että niissä konserteissa lapset esiintyvät vanhemmilleen, eikä ole siis mikään opettajien estraadi, eikä kilpailu. Eiköhän jokainen kuoron vetäjä vastaa itse omasta kuorostaan ja varmasti ohjelmisto on yhteensovitettavissa ilman "taiteellista johtajaa", jos vaan niin halutaan. Toivottavasti jatkossa löytyy musiikkiluokille opettajia, jotka näkevät yhteistyön rikkautena eikä sitä mahdollisuutta tuhlata hiekkalaatikkoleikkeihin. Mielestäni on hyvä, että yläkoulu pitää puolensa ja toimii niin kuin itse parhaaksi katsoo. Onneksi on Kuulaopisto lähellä, josta löytyy yhteistyökumppaneita, kun alakoulu ei siihen pysty.

 


Vieras

#461 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

21.05.2012 11:59

#460: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

On varmasti mielestäsi hyvä tuo yläkoulun parhaaksi näkemä toiminta jos sillä tarkoitat harrastelupohjalla olevaa näpertelyä, jossa opettaja on tunneilla paikalla silloin kuin itseään huvittaa :-) Mitä väliä oppilailla jotka menettävät kaikki valinnaisainetuntinsa kun istuvat tyhjässä musiikkiluokassa viikko toisensa perään ;-)

 


Vieras

#462

21.05.2012 12:28

Minusta on aika ristiriitaista, että ensimmäisessä lauseessa täällä valitetaan, kuinka epäoikeudenmukaisesti ja perusteetta Kadaria syytetään ja heti seuraavassa lauseessa syytetään yläkoulun musiikinopettajaa epäoikeudenmukaisesti ja perusteetta. Tietysti hymiö perässä. Silloinhan saa sanoa mitä vaan.
Tämä keskustelu jauhaa sitä yhtä ja samaa ja kaikki tuntuvat tietävän, mistä Kadarin irtisanomisessa on kyse, vaikka kukaan ei sitä kerro.

Jos Kadarin kohtalo kismittää, henkistä pahoinvointiaan on turha syytää niiden ihmisten niskaan, jotka eivät ole siitä vastuussa. Täällä tuntuu olevan myös vallalla sellainen käsitys, että ala-asteen musaluokilla tehty työ on vähintäänkin ainutlaatuista tässä galaksissa. Ei se ole. Se on kuitenkin omassa lokerossaan tasokasta ja pätevää, mikä on hyvä asia. Täällä on pakottava tarve nostaa toisia ihmisiä jalustoille ja ampua toisia alas. Näin mustavalkoinen asia ei ole.

Ja ei, minä en tiedä syitä Kadarin irtisanomiseen. Uskon kuitenkin, että heppoisin perustein tuollaisia päätöksiä ei kukaan uskalla ryhtyä tekemään.

Vieras

#463 Re:

21.05.2012 15:45

#462: -   A S I A A !

 


Vieras

#464 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

21.05.2012 16:05

#460: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Sitä vain sopii kysyä ovatko kaikki hoitaneet kuoronsa??????????????????????????????????


Vieras

#465 Re:

21.05.2012 17:40

#460: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Voi hyvä tavaton, eivät lapset musiikkiluokilla ole esiintyäkseen joskus vanhemmilleen!!! Anteeksi vaan, mutta joskus voisi ajatella ennenkuin sanoo, mitä ajattelee... Tasokasta musiikinopetusta tässä haetaan Vaasan alakoulun ja yläkoulun (pitäisi olla jokaisessa koulussa) lapsille ja nuorille. Ja mahdollista jatkumoa vielä lukioonkin. Se on unelma, vahva visio Vaasasta myös musiikkikaupunkina. Oikeita osaajia pitää olla, kuten Onkilahden koulun harvinainen trio, eivät yläkoulut missään nimessä voi toimia "niin kuin itse parhaaksi katsoo", mikäli haluamme pitää tasoa yllä ja katsoa tälläkin saralla luottavaisesti tulevaisuuteen. Häpeämättä. Tyytyväisinä. Ei Jureja, Anneja ja Ritvoja joka oksalla kasva, ovat sukupuuttoon kuolevia, valitettavasti. Ja heidän laatuaan ainakin minä tänään haluan  musiikin tekijänä, harrastajana ja kuluttajana. Mitä Kuula-opisto ja yläkoulu ovat yhdessä saaneet aikaan? En ole mitään nähnyt, en kokenut. Mihin alakoulu ei pysty? Yhden ainoan asian tiedän, se ei pysty laskemaan tasoa. Kiitos siitä Jurille, Annelle ja Ritvalle, joiden työtä ole pitkän rupeaman seurannut! Olette olleet aarteita Vaasalle, tason ylläpitäjiä kaikesta moskasta huolimatta, tulisieluisesti niinkuin pitääkin musiikkia rakastavien ja arvostavien toimia. Se alkaa olla harvinaista nykyään, tänä pintaliitäjien aikana... Siksi kai kaikki tämä kateus ja kateudesta! Ketään ei ammuta alas, tunnustetaan vain tosiasiat ilman suuria tunnelatauksia.

Hävettää olla vaasalainen tänään!

 


Vieras

#466 Re: Re:

21.05.2012 17:43

#463: - Re:

Tai sitten ei...


Vieras

#467 Re:

21.05.2012 18:14

#462: -

Kyllä se vaan on ainutlaatuista Vaasan galaksissa, jossa ei moista ole vuosikymmeniin ollut eikä ole muita tällä hetkellä kuin Juri & Co. !!! Olen muualla nähnyt paljon ja kelpaavat vertailussa. Heille pitäisi vain löytyä yhtä fiksut ymmärtäjät ja antaa heille työrauha. Yhteistyöhön kyllä kykenevät. Laadusta eivät tingi, eikä pidäkään!


Vieras

#468 Re: Re:

21.05.2012 22:08

#465: - Re:

En tiedä onko nämä fanaattisimmat ylistäjät Vaasassa ikänsä asuneita, jotka kuvittelee, että täällä on kaikki ja muut ei osaa mitään. En todellakaan näe "trioa" sen ihmeellisimpänä kuin hyvinä musiikinopettajina. Niitä on ennenkin ollut ja tulee myöhemminkin olemaan. Yläkoulussakin on täysi mahdollisuus saada laadukasta opetusta. Ainut mikä sieltä puuttuu on varmasti opettajan motivaatio ja jos se on hukassa niin en TODELLAKAAN ihmettele. Toivottavasti uusi musiikinopettaja, jos sellainen valitaan alakouluun on yhteistyökykyinen ja musiikkiluokat saisivat uusia tuulia ja todella nähtäisiin ja kuultaisiin mitä musiikilla voi tehdä....ja en tarkoita karaokea, heviä tms. Useamman musiikkiluokkalaisen äitinä täytyy sanoa, että kaikki nämä vuodet on luriteltu pääsasiassa samoja "virsiä" ja harvoin konserteissa on mitään yllätystä tullut......varsinkaan viimevuosina, kun yläkoulu ei ole saanut olla mukana. OIKEASTI.....kateellisena luen monen kaupungin musiikkiluokkien nettisivuja, kun näen mitä kaikkea muiden kaupunkien musiikkiluokilla tehdään. Kannattaisi muidenkin käydä niitä katsomassa.... Elämää ja osaamista on Vaasan rajojen ulkopuolellakin.....


Vieras

#469 Re: Re:

21.05.2012 22:19

#465: - Re:

Yläkoululla ja Kuulaopistolla on tällä viikolla yhteiskonsertti, joten jotain ovat saaneet aikaan.....ja varmasti lisää on tulossa.....


Vieras

#470 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

21.05.2012 22:44

#461: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tällaista olen kuullut jo muutaman vuoden,ihmettelenkin miten se on mahdollista,olen ollut koulussa töissä ja siellä rehtori huomautti opettajille jos nämä myöhästyivät tunnilta..siitä on kyllä aikaa ehkä se oli ennen se!!!


Vieras

#471 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

21.05.2012 22:48

#460: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Siinäpä se on kun ei toimi juuri ollenkaan,ei nuoret opi opettamatta!!


Vieras

#472 Re: Re: Re:

21.05.2012 22:50

#468: - Re: Re:  

 Miksi opettajalta puuttuu motivaatio,eikö sille olisi pitänyt tehdä jotain kauan sitten!!


Vieras

#473 Re: Re:

21.05.2012 22:55

#465: - Re:  

 Kiitos tuossa se tuli sanottua !!!!!!!!!!!!!!


Vieras

#474 Re: Re: Re:

21.05.2012 22:57

#468: - Re: Re:   Et taida sittenään tietää mistä puhut!!