KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#761 Re: Re: Re: Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 16:41

#760: Mielipiteen ilmaisija. - Re: Re: Re: Terttu Kanervo 

Tällä ajattelinkin niiden ihmisten tavoittamista, jotka eivät vielä jäseniä ole, mutta tiedon saatuaan haluavat ehkä toimintaan liittyä ja myös esim.osallistua äänestämällä tulevassa vuosikokouksessa.

Voihan sivuston luonteeksi ilmoittaa linkkeineen esim. että ylläpito kopioi näitä täällä ja muuallakin olevia kirjoituksia nähtäväksi, jolloin myös anonymiteetti säilyy tarpeen niin vaatiessa. Mutta tieto saavuttaa lukijat kuitenkin.

Kokisin kuitenkin KKYstä nimellä keskustelun täysin lailliseksi silloin, kun ylläpito pitää huolen sen seikan selkeästä ilmoittamisesta, että KKY ei ole sivuston takana, vaan että KKY:STÄ keskustellaan.

Sananvapaushan Suomessa on.

Vastaukset

Mielipiteen ilmaisija.
Vieras

#763 Re: Re: Re: Re: Re: Terttu Kanervo

2011-02-02 16:49:46

#761: Vieras - Re: Re: Re: Re: Terttu Kanervo 

Hyvä idea. Vois se toimiakin. JOS yhdistykseen saisi joku liittyä. Kanervohan on tämän hallitustyössä estänyt.. YHDISTYKSEEN EI SAA LIITTYÄ, VAIKKA OLISI TOIMINUT PITKÄÄN ENSIKOTINA. 

Infopaketti tiivistettynä on todella tarpeellinen. Olet oikeassa

Pääasiassa tässä tavoitellaan ihmisiä, jotka jo ovat yhdistyksessä. Heidän asiasta tässä on kysymys. Samalla kukaan ei halua sellaisia puheita, että tässä joku yrittää vallata yhdistyksen. SE ON MEINAAN JOILLAKIN PELKONA. Suurin osa protestiliikkeestä kuitenkin on ollut jäsenenä jo useamman hetken.

Uudet ihmiset ovat kuitenkin minusta jäseneksi liityttyään täysin oikeutettuja tekemään päätöksiä muiden rinnalla olivat mitä mieltä tahansa. 

Sananvapaus on Suomessa, ei aina KKY:ssä. Kiitos rakentavasta viestistäsi. Olethan jo mukana toiminnassa?  Jos haluat siihen tarkemmin tutustua, niin ota tuohon aikaisemmin mainittuun osoitteeseen yhteyttä.  Tervetuloa!

:-)