KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Kissojen puolesta
Vieras

#666 KKY:n vuosikokous

31.01.2011 14:57

KKY:n vuosikokous
27. maaliskuuta 2011 · 14:00 - 16:00
Paikka: Joukahaisenkatu 7, Tampere (Kalevan uintikeskus, kerhohuone 53 )

Tule äänestämään Pirjo Peltoniemi uudeksi puheenjohtajaksi KKY:n!

Pirjo Peltoniemi kertoo puheenjohtajaehdokkuudestaan seuraavaa:

KISSOJEN KATASTRIFIYHDISTYKSEN vuosikokous on taas lähestymässä ja uusien tuulien on aika puhaltaa. Hallituksella on ollut vaikea vuosi ja haluaisin helpottaa tulevaa vuotta kaikkien osalta. Olen miettinyt pitkään yhdistyksen toimintaa ja todennut, että KKY:llä olisi mahdollisuuksia ja potentiaalia kehittyä yhdistyksenä monin eri tavoin. SIKSI OLENKIN PÄÄTTÄNYT ILMOITTAA HALUKKUUTENI PUHEENJOHTAJAEHDOKKAAKSI TULEVASSA VUOSIKOKOUKSESSA 27.3.2011.

Olen toiminut KKY:n hallituksessa jäsenenä jo useamman vuoden. Olen ollut myös kunnallisvaaliehdokkaana kotikunnassani Orivedellä ja toiminut aiemmin vuosien ajan kahdessa eri yhdistyksessä puheenjohtajana ja sihteerinä. Omaan kokemusta yli 30 vuoden ajalta lisäksi yksityisyrittäjänä, joka on vaatinut hyvää järjestely- ja suunnittelukykyä sekä tietotaitoa taloudellisissa asioissa, jotka ovat myös tärkeitä ominaisuuksia puheenjohtajan tehtävissä.

Uskon vakaasti, että haluni toimia avoimesti ja hyvässä yhteistyössä hallituksen ja aktiivisten toimijoiden kanssa, loisi entistä paremman yhteishengen KKY:n toimintaan ja vahvistaisi sitä entisestään. KKY on minulle se kaikkein tärkein ja sydäntäni lähinnä oleva yhdistys, sillä siellä pääsen niiin monella eri tavalla auttamaan kodittomia kissoja - löytämään niille uuden kodin ja turvaamaan siten kissojen elämän mahdollisimman laadukkaana. Parhaan kiitoksen tästä työstämme saamme aina lopulta tyytyväisiltä kissoilta, kuten me kaikki kissaihmiset hyvin tiedämme.

KKY:ssä olen neljän vuoden aikana loukuttanut ja hakenut kissoja ympäri Pirkanmaata ja välillä hieman kauempaakin. Vuosittain olen ottanut talteen keskimäärin 150 -200 kissaa, joista olen hoitanut itse lähes puolet. Monilla ensikodeilla ei ole kulkuneuvoa ja siksi myös kuljetukset ensikoteihin kuuluivat työhöni. Lisäksi vastasin yhdistyksen neuvovan puhelimen toiminnasta, josta kissaihmiset saivat kysyä veloituksetta neuvoja. Olen ollut mukana eri tavoin myös useissa KKY:n tapahtumissa.

Olen pitänyt yhteyksiä useisiin muihin alan eri tahoihin, jotka toimivat myös kissojen asialla. Heiltä on mahdollista saada apua aina tarvittaessa ja yleensäkin toimiminen yhteistyössä tuo mukanaan aina suurempia mahdollisuuksia kehittää toimintaa eteenpäin. Mielestäni KKY ei hyödynnä tässä hetkessä parhaalla mahdollisella tavalla näitä yhteistyömahdollisuuksia hyväkseen.

Tarkoituksenani olisi uudistaa KKY:tä avoimempaan ja positiivisempaan suuntaan ja aktivoida yhteistyötä toiminta-alueen löytöeläinkotien kanssa. Haluaisin saattaa mukaan toimintasuunnitelmiin myös tehokkaampia avustus- ja valistuskampanjoita. Kissanruokavalmistajilta saisi myös helposti ilmaista kuivamuonaa esim. mainoskampanjoiden yhteydessä.

Nuorissa kyvykkäissä ja eläinrakkaissa ihmisissä löytyy paljon vielä hyväksikäyttämätöntä potentiaalia ja energiaa, joka kannattaa ehdottomasti valjastaa käyttöön. Koska KKY:n pitkään toimineet hallituksen jäsenet alkavat kaikki jo lähestyä eläkeikää, nuorta aktiivista verta kaivataan avuksi. Siten KKY voisi toimia täysillä kissojen hyväksi vielä seuraavatkin 30 vuotta ja voisimme varmistaa toiminnan jatkuvuuden ja sen kehityksen mahdollisimman laaja-alaisena.

Arvostan suuresti kaikkia KKY:n jäseniä ja jokaisen heidän työpanostaan yhdistyksen hyväksi. Kaikkien jäsenen apu ja kokemus otetaan ilolla vastaan. Haluaisin antaa niin vanhoille kuin uusillekin jäsenille mahdollisuuden vaikuttaa KKY:n toimintaan kunkin omien resurssien ja kykyjen mukaisesti.

Toivoisin kaikilta jäseniltä nyt positiivista ajattelua ja uudistushenkisyyttä. Hyvällä yhteistyöhengellä, toistemme näkökantoja kunnioittaen ja reilulla että avoimella toiminnalla, saamme ihmeitä aikaan tässä työssämme kissojen pelastamiseksi ulkoa ja niiden elämän turvaamiseksi.

Työtä tällä saralla on vielä moniksi vuosiksi eteenpäin ja mitä enemmän teemme asian eteen, sitä paremmin kissat voivat. Kissojen hyvinvointi on kaiken tämän työn perusta ja eteenpäin vievä voima.

Niin kauan kun me toimijat jaksamme ja TUEMME TOISIAMME, niin kauan muutkin meitä myös auttavat ja jaksavat uskoa KKY:n toimintaan että sen mahdollisuuksiin.


Pirjo Peltoniemi

Kissojen Katastrofiyhdistyksen hallituksen jäsen, sijoittaja ja ensikoti sekä kissojen loukuttaja ja maaseudun ihmisten valistaja

Vastaukset

Vieras
Vieras

#690 Re: KKY:n vuosikokous

2011-02-01 06:08:47

#666: Kissojen puolesta - KKY:n vuosikokous 

 Tässä kunnon vaali puhe, vai voiko vaaleista puhua kun  ei kerran muita ole ilmoittautunut ennen määrä aikaa, mikä taisi olla kaksi kuukautta ennen kokousta?