KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Yksi monista KKY:n miesjäsenistä

#444 Vääriä tietoja Valkeakosken Sanomissa

23.12.2010 14:07

Tynkähallitus on suorastaan alittanut itsensä: Valkeakosken Sanomissa oli perätön väite , että KKY olisi jättänyt tutkintapyynnön poliisille yhdestä miespuolisesta jäsenestään.

Tieto on perätön, sillä KKY:n hallitus ei ole tehnyt asiasta päätöstä ainakaan sellaisessa kokouksessa,johon kaikki hallituksen jäsenet olisi kutsuttu koolle.

Jutussa mainittiin myös mieshenkilön olevan sama, joka viime vuosiokouksessa oli halukas yhdistyksen puheenjohtajaksi. Eihän sellaista edes ollut! Yhtä mieshenkilöä ehdotettiin, mutta hänkin kieltäytyi ehdokkuudesta.

Kukahan tällaista puppua kirjoittaa? Tämähän on tarkoituksellista yhdistyksen vahingoittamista!

Vastaukset

Timo P.

#447 Re: Vääriä tietoja Valkeakosken Sanomissa

2010-12-23 23:14:27

#444: Yksi monista KKY:n miesjäsenistä - Vääriä tietoja Valkeakosken Sanomissa

Tässä kirjoittaa se vuosikokouksen mieshenkilö. Hyvä, että sain vinkin artikkelista, kiitos siitä veljelle!

Onpahan juttu, jossa ei oikeastaan taida mikään asia olla tosi. Miten ihmeessä on Valkeakosken Sanomat (20.12.) retkahtanut kertomaan uutisena asioita, joita eivät kumpikaan (nais)toimittaja ole älynneet varmistaa? Siis aivan alokasmainen journalistinen virhe.

Nythän he joutuvat ilman muuta oikaisemaan lähes koko jutun. Eihän valeita Suomessa saa uutisoida ilman jälkiseuraamuksia. Sitä paitsi kuvauksen perusteella julkisesti loukattu ihminen on äärimmäisen selkeästi tunnistettavissa. Tietenkin joudun näyttämään jutun asianajajalleni.

Joku kirjoitti tässä adressikeskustelussa, että KKY:n "tynkähallituksen" joukot käyttävät likaisia konsteja. Tällainen valheellinen selkään puukotus on sitten varmaan sellainen. Tottakai sellainen vähän harmittaa umpirehellistä miestä. Varsinkin lukijoiden kannalta. Ehkä kaksikolla Anneli Repo - Terttu Kanervo on jutun tekijöihin jotain sidoksia tai valtaa?

Jutussa kerrottiin täysin valehdellen paitsi em. veljen kertoma asia kokouskäyttäytymisestäni  niin myös hallituksen minulle muka vastanneen. Kuten Aamulehden lukijapalstalla aiemmin kerroin, ei KKY:n hallitus ole ollut minuun esittämissäni asioissa millään tavalla koskaan yhteydessä eikä ole koskaan käsitellyt esittämiäni asioita kokouksissaan. Ei edes ilmoitusasioina. Enhän silloin voi olla mitenkään vuoropuhelussa hallituksen kanssa enkä varsinkaan riidoissa. Miksei sellainen kiinnosta lehdistöä? Jäsen ei saa ääntään kuuluviin.

Vieras

#453 Re: Vääriä tietoja Valkeakosken Sanomissa

2010-12-25 18:00:23

#444: Yksi monista KKY:n miesjäsenistä - Vääriä tietoja Valkeakosken Sanomissa 

 Lehden verkkosivustolla on mahdollisuus kommentoida juttua, mutta sinne ei näköjään hyväksytä muuta kuin tietynlaisia kommentteja. Iso punakynä käy....