KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jaana
Vieras

#426 Re: Kissojen kulut

20.12.2010 00:40

#425: laskin - Kissojen kulut 

 Kyllä rokotus- ja leikkauskustannukset ovat isommat kissaa kohden kuin muutaman kympin. Ei kissakohtaista maksua voi laskea jakamalla vain eläinlääkärien kokonaiskustannukset kissamäärällä. Asiaan vaikuttaa mm. se, että merkittävä osa näistä talteenotetuista kissoista ovat pentuja, joita yhdistys ei rokotuta lainkaan. Jossain määrin on myös karanneita yksilöitä, jotka saattavat löytää omistajansa 15 vrk sisällä tai ne ovat jo leikattuja. Madotus tapahtuu pääosin apteekkilääkkein ensikotien toimesta. Muutamassa loistapauksessa olen vienyt kissan eläinlääkäriin omalla kustannuksellani, kun olen ollut epävarma omista lääkintäkyvyistäni.

Kaikilla kissoille tulisi mielestäni kyllä saada jonkinlainen eläinlääkärin terveystarkastus ja pennuillekin rokotukset. Luulisi yhdistyksellä olevan siihen varaa.

Vastaukset

KKY on nolo kerho
Vieras

#427 Re: Re: Kissojen kulut

2010-12-20 02:28:10

#426: Jaana - Re: Kissojen kulut 

 

On sekin julman nolo juttu, että tossa Googlen bannerissa oikealla on HESY:n hieno mainos, mutta KKY:n nykyPJ EI tuollaisia tilaisuuksia tajua. Marttyyrina seisoo varmaan nytkin Sokoksen edessä. Se on niin totaalisen pihalla nykyaikaisen yhdistyksen pyörittämisestä, että toimijat jotka tuollaiseen pystyy ahdistellaan pihalle liian radikaaleina. JA TÄTÄ ON TAPAHTUNUT TOISTUVASTI!