KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Harmaa eminenssi
Vieras

#376 Re: Re: Re: Re: Laittomuuksista

17.12.2010 12:59

#201: Vieras - Re: Re: Re: Laittomuuksista 

Pj valehtelee. Kyllä muutkin hallituksen ihmiset ovat protestoineet pj:n kotona pidettäviä kokouksia. Nykyään kaksi. Aiemmin kolme, mutta sitä kolmattahan ei päästetty sisälle! Sitten sen jälkeen  pj:n porukka "katsoi hänet eronneeksi".

Pj nimittelee yhtä hallituksen jäsentä "oppositiolaiseksi". Nimitettäköön niitä pj:n hengenheimolaisia sitten vaikka lakeijoiksi. (Wikipediasta voi sitten katsoa, mitä se tarkoittaa.) Pj:lle tiedoksi, että se ei ole sitten mikään Facebook.

 

Niinpä niin. Aamulehden Moro-liitteessä  16.12. mainitsi Tampereen kaupunginvaltuuston XL-ryhmän väistyvä puheenjohtaja osuvasti:  ”Valta alkaa helposti sokaista. Kun erimielisyys tekee kärsimättömäksi, hälytyskellojen täytyy alkaa soida.”

 

Lopuksi tähän vielä LEIKKIMIELINEN tietokilpailuvisailu joulutontuista . Mihinkähän viime aikoina kuuluisaan yhteisöön ovat  v. 2010 alun perin kuuluneet seuraavat kahdeksan joulutonttua, joista tässä seuraavanlaiset kuvaukset:

1.       Narsistitonttu. Kaikkein Itsepäisin ja ”huonomuistisin”. Ei erehdy koskaan. Vanhentunut jo niin, että pelkää jo päivittäistä käsilaukkuvarastakin.

2.       Erakkotonttu. Tiettävästi vain yksi ystävä. Aseenkantaja, joka asuu salaisessa norsunluutornissa. Laskeutuu välillä sieltä alas, kun ainoan ystävänsä tehtävät sitä vaativat. Ajatustyön hoitaa hänen ainoa ystävänsä. Osaa lukea ja kirjoittaa. Tarvittaessa toimii myös portieritonttuna Korvatunturilla.

3.       Silmiään pyörittelevä taiteilijatonttu. Myös ymmärrys  rajoittuu taiteeseen.  Ajattelee tunteillaan.

4.       Kaksoispersoonatonttu; lintu vai kala? Yrittää ainakin olla ensin kaikkien ystävä.  Toiseksi itsepäisin. Ratkaisee ongelmat vihastumalla. Todennäköisesti miesvihaaja. Ikä alkaa painaa ja seinät kaatua päälle. Päivän kunto ratkaisee paljon.

5.       Nuori ja luottamusta herättävä tonttu.  Vaikuttaa vahvalta, mutta ei omaa selkärankaa. Ei ota kantaa mihinkään. Yrittää tulla toimeen kaikkien kanssa. Tätä tonttua ei kukaan kaipaa eikä tarvitse.

6.       Nuori ja vahva tonttu.  Lahjomaton. Vaativa auktoriteetteja kohtaan; luottamus on ansaittava. Äärimmäisen luotettava tonttu kilteille lapsille. Tuhmat eivät saa armolahjoja. Korkea moraali.

7.       Ahkerin tonttu. Melkein kaikki muut eivät jaksaisi millään samaa tahtia. Siksi ahkeraa tonttua halutaan toppuutella. Hän kuitenkin osaa ja tietää enemmän kuin melkein kaikki muut yhteensä. Tätä määrätietoista tonttua ovat alkaneet toiset tontut kutsua oppositiotontuksi. Tonttu kuitenkin haluaa olla kiltti tonttu kaikille kilteille. Mutta vain kilteille.

8.       Vaikuttaa ensin ujolta ja syrjäänvetäytyvältä tontulta. Tähän tonttuun voivat kuitenkin kaikki kiltit luottaa. Hän on luja, ryhdikäs ja oikeudenmukainen. Ei jätä heikompia koskaan pulaan.

 

Oikeat vastaukset kerrotaan KKY:n vuosikokouksen jälkeen. (Tämä EI ollut tarinasta Lumikki ja Seitsemän Kääpiötä.)

Vastaukset

"Me kyllä pärjätään"
Vieras

#433 Re: Re: Re: Re: Re: Laittomuuksista

2010-12-21 20:59:06

#376: Harmaa eminenssi - Re: Re: Re: Re: Laittomuuksista 

No laskeskelin vuosikokouksessa hallituksen jäsenille annettuja ääniä, ja koska tiedän, ketä henkilöitä tarkoitat, niin laskin jäsenten antamien äänien perusteella tilannetta.

"Tynkähallitus" 77 ääntä - muut 68 ääntä.

Jos tynkähallituksesta vähentää puheenjohtajan osuuden, niin äänet menevät jäsenten puolesta

tynkä 50 ääntä - muut 68 ääntä. Kissojen talteenoton supistuspäätöksen takana olevat hallituksen jäsenet ovat siis heikoilla.

Laskin siten, että puheenjohtajalle laskettiin täydet äänet ja varajäsenelle samoin, koska oli sopuvaali. Toinen varajäsen on eronnut, joten en laskenut tietenkään häntä. Tynkäläisten erottaman entisen sihteerin laskin tietenkin mukaan, koska erottamiseen ei ollut oikeutta.

Aika tarkalle siis menee tynkäläisten luottamuksen kanssa. Jos puheenjohtajan hallitsevaa vaikutusta ei laskettaisi, niin jäsenten äänten perusteella tynkäläiset häviäisivät.