VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Iisalamesta ihmeen hyvvee

#3554 Nytpä taes tulla pikkusen liioteltua iso mies.

09.05.2012 09:04

#3546: susien keskeltä - Paukan paha susialue

Oespa mukava tietee missä ne 150 sutta kuleksii, kun ikäsä näessä metissä liikkuneet ee niitä oo nähny. Ee aenakaa Pielaveen Keiteleen tienoella. Jos niitä niin paljon oes mitä Kiuruveen ABC:n ja Puolvälin paarin pöyvissä liiotellaan niin luulishan nuista jonkun siirtyneen  meijänkii ajokoeria syömään. Montako koeroo ne muuten ovat sielläpäen tappaneet? Tiällä ollaan Ihan raahassa suatu jänistä ajattoo.  Vae onko sinulla toesenlaesta tietoo. Hirviäkkii on ohan vastuksis asti, niin ettee vanahat miehet ampua kerkiä.Eekä oo iliveksetkää ollu vastuksina. Lopettakkee tuommonen liiottelu hyvät immeeset. Kyllä se polliisi ne häerikkösuvet ampuu iliman kaekenmuoliman atressiin lähettelyä. Mänkee kepin kanssa haavenkuttuun niinku Vieremän miehet ( Vae joko se kutu taes männä ohi)

Vastaukset


Vieras

#3556 Re: Nytpä taes tulla pikkusen liioteltua iso mies.

2012-05-09 10:48:36

#3554: Iisalamesta ihmeen hyvvee - Nytpä taes tulla pikkusen liioteltua iso mies. 

 Ootteleppa vielä vähäsen jos näitä ei vähennetä kyllä ne sinnekii tulloo kun on vielä hirviä. kantapään kautta opettelu se kai paremmin menee perille.


Vieras

#3557 Re: Nytpä taes tulla pikkusen liioteltua iso mies.

2012-05-09 10:55:23

#3554: Iisalamesta ihmeen hyvvee - Nytpä taes tulla pikkusen liioteltua iso mies. 

Kyllä se onkin tiedossa, että Keiteleen - Pielaveden alueella susia on vähemmän, mutta toisin on Kiuruveden - Vieremän - Sonkajärven  (ja Pyhännän - Sotkamonkin) alueilla, annetaan sinnekin  paljostamme, kun ei olla pahoja!