VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Marko Lind

#3311 ERÄNKÄVIJÄLLE:

22.04.2012 10:30

Se, että faktatietoihin perustuva kirjoitus ei saa kommentteja, ei tarkoita sitä, että kirjoitus olisi huono tai asiaton. Se voi tarkoittaa myös sitä, että lukijat ovat ymmärtäneet kirjoittamansa eivätkä koe siksi tarvetta kommentoida (oletko ajatellut tätä vaihtoehtoa Eränkävijä?)

Susilla on ollut vaikutusta mm. hirvikantoihin; tämä on yleisessä tiedossa ja ihmettelen sinua jos itse et tätä tiedä vaikka väität olevasi eränkävijä. Lisäksi väität valheellisesti, että asiamme ei ole uskottava unohtaen esim. adressiin allekirjoittaneiden lukumäärän (yli 15 000). Viittasit joihinkin järjestöihin ikään kuin ihmetellen niiden toimintaa, ja kuitenkin itsekin TIEDÄT (näin oletan JOS olet asioista perillä), että noissa järjestöissä on paljon susien suojelijoita päättävissä asemissa. Eivät he tietenkään lähde tällaiseen projektiin edellä mainitun syyn tähden mukaan.

Väität valheellisesti, että emme olisi tavoittaneet esim. huolestuneita vanhempia joita ylisuuri susikanta pelottaa. Tiedoksi: esim. Varsinaissuomen yhdistyksen Puheenjohtajan kanssa teemme yhteistyötä (sama rouvahenkilö joka oli keskustelussa TV:ssä).

JA NYT TIEDOKSI ERÄNKÄVIJÄ:
En vastaa tällä palstalla kirjoituksiisi, koska en edes tiedä kuka olet; on kuin taistelisi tuntematonta vihollista vastaan. Tervetuloa kirjautumaan Uuden suomen blogeihin ja keskusteluihin mukaan. On pelkurimaista esiintyä nimimerkin suojissa suoltaen valheita valheiden perään.

HAASTE SUDENSUOJELIJOILLE AVOIMEEN ASIALLISEEN KESKUSTELUUN, OTTAVATKO VASTAAN?
http://markolind.puheenvuoro.uusisuomi.fi/103916-sudensuojelijat-miksi-ette-osaa-keskustella-asiallisesti

Vastaukset

Eränkävijä

#3313 Selvennys:

2012-04-22 19:37:16

#3311: Marko Lind - ERÄNKÄVIJÄLLE:

Tarkoitatko kommentillasi:

"Viittasit joihinkin järjestöihin ikään kuin ihmetellen niiden toimintaa, ja kuitenkin itsekin TIEDÄT (näin oletan JOS olet asioista perillä), että noissa järjestöissä on paljon susien suojelijoita päättävissä asemissa. Eivät he tietenkään lähde tällaiseen projektiin edellä mainitun syyn tähden mukaan."

 

Metsästäjien keskusjärjestöä.

Riistanhoitoyhdistyksiä , riistakeskuksia ja riistapäälliköitä.

Suomen metsästäjäliittoa ja sen alaisia lukuisia metsästysseuroja.

Kennelliittoa ja  paikallisia koirayhdistyksiä.

Lampaankasvattajien liittoa

MTK:ta

Jos tarkoitat näitä kaikkia, niin silloin  sinun mielestä metsästäjien ja kotieläinkasvattajien omat järjestöt ovat salakavalasti ajautuneet järkevän susipolitiikan vastustajien haltuun.

Mielestäni näin ei ole. Kaikki yllä mainitut järjestöt  ovat usein   susikriittisiä, susiensuojelijoiden kanssa eri mieltä.  Ero Nyt Riittään on siinä, että näissä järjestöissä vastapuolta kunnioitetaan, viholliskuvia ei luoda ja keskusteluyhteys halutaan säilyttää. Myös yhteistyö koetaan mahdolliseksi.

Ei tarvitse kommentoida :)