KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Super Observer

#3725 Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

10.03.2012 11:30

En ole minkään tässä ketjussa mainitun yhdistyksen jäsen . Kommenttini perustuuvain yksinomaan tämän viestiketjun antiin. Kokonaisuudessaan tämä vaikuttaa ulkopuoliselle sekavalta ja inhottavalta. Tällaistako on nykyään vapaaehtoistyö? Osallistunko? Lahjoitanko?
Ketjua johtaa "oppositio" ja tavoite on muuttaa KKY:tä . Kritiikki ok, mutta keinot ovat arveluttavia. Perustelen tätä asiattomilla nimittelyillä. Todellista keskustelua halutaan mutta sitä ei saada sättimällä vastapuolta.. Johtaja ei säti.
Lisäksi jos joku ulkopuolinen haluaa sanoa jotain, niin se leimataan KKY:n kätyriksi. Epäilen, että oppositio ei ole pahoillaan siitä, että ovat aiheuttaneet harmia kaikelle vapaaehtoistyölle. Perusteeksi kommentti viime vuodelta: EN ikinä anna anteeksi!!!
Sanomani on, että laajasti ottaen tämän viestiketjun anti on negatiivinen kaikille vapaaehtoisjärjestöille sekä myös eläimistä välittäville. Korostan: näyttää ulkopuoliselle negatiivisuutta ja että oppositio ei näytä tunnustavan tätä.

Vastaukset


Vieras

#3726 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

2012-03-10 11:58:43

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

Olen kanssasi samaa mieltä. Hyvä, rakentava kirjoitus. Yhdistyksen linjat vedetään vuosikokouksissa, ei tällaisilla palstoilla. Oppositio leimaa kaikki kirjoittajat jotka ovat heidän kanssaan eri  miletä, KKy:n kätyreiksi. Ei pidä paikkaansa. Ulkopuolinenkin voi kommentoida, mitä olen tehnyt.


Vieras

#3727 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

2012-03-10 11:59:35

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen 

 Kiitos kommentistasi, siis ensimmäinen ja ainoa asiallinen  kirjoitus tällä adressilla. Hyvä!

Super Cat

#3728 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen Näennäisen puolueeton kommentti?

2012-03-10 12:06:37

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen 

 Olet siis sitä mieltä, että vain oppositio on aiheuttanut vanhinkoa ja uskottavuusongelmia eläinsuojeluyhdistyksille? Kuka tässä on nyt puolueellinen?  KKY:n pankkitilillä makaa  400 000e kissoille ja niiden pelastamiseen tarkoitettuja varoja, onko sinulla tietoa miksi niitä ei käytetä?  "Todellista keskustelua" ei ole saatu aikaan, koska KKY:n edustajat eivät ole vaivautuneet istumaan samaan neuvottelupöytään. Oppositio (jos olet lukenut kaikki kommentit) on esittänyt huolensa hädänalaisten kissojen kohtalosta, KKY:n kommenteissa kissoja ei juuri mainita tai sävy on halveksuva.

En tiedä tunnetko tämän adressin osapuolia ja tarinan alkulähteitä, mutta olisi hyvä tutustua asioihin perusteellisesti, että ymmärtää kokonaisuuden. On sääli jos tämä adressi on vienyt uskosi vapaaehtoistyöhön. Opposition päämääränä on todella ettei kissoja jätetä pakkaseen. Nimittelyyn ovat syyllistyneet molemmat osapuolet, se ei ole todellakaan kenenkään edun mukaista eikä ylpeilyn aihe.

En tiedä mikä kananottosi varsinainen pointti on, etenkin tuo viimeinen lause ei oikein auennut. Kun kerran jaat huolesi kissojen tilanteesta, niin voisit tasapuolisuuden nimissä kysyä myös KKY:ltä mitä he aikovat tehdä asian korjaamiseksi ja tämän vahingollisen myllytyksen  lopettamiseksi. 

Toisaalta tekstisi kuulostaa jotenkin niin tutulta..?


Vieras

#3730 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

2012-03-10 12:47:05

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen 

 Observointi ja analysointi vaativat  riittävän määrän tietoa ko. aiheesta, sivusta tarkkaaja ei ole yleensä itse ollut tapahtumien keskiössä.

 Jos sinulla on todellakin hädänalaiset kissat huolesi aiheena, niin mitä ehdotat? En nähnyt kommentissasi yhtään rakentavaa ehdotusta, toteamia ja mustamaalausta kylläkin.  Kovin uskottavaa tuo huoli ei ole.


Vieras

#3734 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

2012-03-10 13:24:03

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

Kovin olet jättänyt viestiketjun annin varsin yksipuoliseksi. Oletko mahtanut lukea tämän alusta loppuun? Epäilen että asia niin paljon kiinnostanut, että olisit vaivaitunut lukemaan. Asialliset asiapitoiset kommentit olet jättänyt lukematta? Tulitkin lukemaan vain niitä ala-arvoisia letkautuksia, joiden kirjoittajista et tiedä ketä ne ovat ja mitä edustavat?

Vähäisen perehtymisesi perusteella tulit sitten osoittelemaan syyllistävää sormea vain tiettyyn suuntaan! Paljastit puolueellisuutesi vaikka kuinka vakuutat olevasi "ulkopuolinen".

Ensiksikin tämä on keskustelupalsta EIKÄ TÄÄLLÄ OLE JOHTAJIA!!! Tämä ei ole minkään yhdistyksen tai tahon virallinen kannantotto VAAN YKSITYISEN HENKILÖN PERUSTAMA ADRESSI, KANSALAISKANNANOTTO!!! Jossa mielipiteitään, hyviä ja niitä ala-arvoisiakin käyvät kertomassa yksityiset henkilöt, niinkuin nyt sinäkin.


Kaikenkaikkiaan kommentistasi käy ilmi, että olet tullut vain ylimielisesti viisastelemaan ja jakamaan tuomioita, neuvomaan asiassa josta sinulla ei ole mitään käsitystä ja viisas fiksu ihminen on silloin hiljaa.

 


Vieras

#3736 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

2012-03-10 13:39:05

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

Vai että "ulkopuolinen ja puolueeton" HEHHEHH. Uskokoon ken tahtoo mutta et pysty huijaamaan. Kirjoituksesi sisältö paljasti ettet ole mitenkään puoluteeton ja ulkopuolinen.

Ylimielinen nimimerkkisikin kertoo paljon.


Vieras

#3737 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

2012-03-10 13:44:19

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

Kun nyt vaivauduit kommentoimaan ja jakamaan tuomioita, niin vaivaudupa perehtymään myös ITSE adressin aiheeseen ja kertomaan mielipiteesi MYÖS siitä onko oikein että KKY on kerännyt mittavan omaisuuden kissojen hätään vetoamallla ja keräämällä varoja niiden auttamiseen mutta säilöökin rahat pankkin eikä niillä autetakaan kissoja!

Siitäkö sinulla "ulkopuolisella" ei olekaan mielipidettä!? Itse asia ei saa huomiota!? Tulitkin vain arvostelemaan kommentoijia niiinkuin nämä rääväsuut häiriköt täällä, olet samanlainen vaikka "sivistyneillä" sanakäänteillä yrität esittää muuta.


Vieras

#3738 Re: Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen

2012-03-10 16:01:10

#3725: Super Observer - Kaikki yhdistykset: Älkää jättäkö pakkaseen 

 Hyvä yritys, mutta se sama omahyväinen, tuttu sävel kaikuu läpi :)