KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#3721 "Hädänalaiset" kissat

10.03.2012 10:23

 

Ymmärtääkseni "hädänalaiset" kissat pelastetaan viimeisimmän kentälle tulleen yhdistyksen KISU:n toimesta. Tosin pelastavat muihinkin luokituksiin kuuluvia kissoja. Mitä tässä jankaamisessa tällä sivustolla enää on merkitystä? Ei tämä muuttane minkään yhdityksen toimintalinjoja, joista jokaisessa yhdistyksessä päätetään nimenomaisten sääntöjen mukaan ja jäsenistön hallitukselle antamilla valtuuksilla.

Vastaukset


Vieras

#3722 Re: "Hädänalaiset" kissat

2012-03-10 10:37:59

#3721: - "Hädänalaiset" kissat 

 Eli varakas KKY jättää kissojen pelastamisen uudelle, vähävaraiselle yhdistykselle? Eli rahat jää teille ja työt muille yhdistyksille?  Tämäkö on oikeudenmukainen työnjakomalli? Yhdistyksenne nimi on jokseenkin harhaanjohtava. Kannattaisi vaihtaa se todellista toimintaa vastaavaksi; aatteellisuutta ei ole enää nimeksikään.

KKY:n toimintalinja ei todellakaan muutu paitsi luonnollisen poistuman kautta. Jäsenistöhän  teillä on "sopeutettu" hallituksen ja pj:n mieleiseksi -  onhan se demokratiaa tämäkin. Kaikki rakenteet ja toiminta tähtäävät samaan päämäärään ja se ei ole kissojen auttaminen.


Vieras

#3724 Re: "Hädänalaiset" kissat

2012-03-10 11:29:14

#3721: - "Hädänalaiset" kissat 

 Ne jäsenet ja aktiivit  jotka eivät ole antaneet hallitukselle valtuuksia linjamuutokseen, on erotettu. Kätevää, vai mitä?


Vieras

#3731 Re: "Hädänalaiset" kissat

2012-03-10 12:53:12

#3721: - "Hädänalaiset" kissat

Jäsenistöä on muokattu ja raakattu kovalla kädellä mielivaltaisesti hallitukselle mieleiseksi = eriävän mielipiteen omaavat soraääniset jäsenet ja toimijat on poistettu, että hallitus on päässyt omavaltaisesti muuttamaan toimintastrategiaansa vastalauseitta, sanoisinko nyt, että melkeinpä sääntojensä ja perustoimintansa vastaiseksi. Kohtuus olisi, että yhdistys sitten muuttaisi myös nimensä vastaamaan uutta toimintatapaansa vastaavaksi. Nyt se johtaa harhaan kaikkia. Ei sieltä katastrofikissat saa apua.

Laittakaa nimikilpailu käyntiin ehdotuksia uudelle nimelle tulee taatusti.


Vieras

#3732 Re: "Hädänalaiset" kissat

2012-03-10 12:58:26

#3721: - "Hädänalaiset" kissat

Niin jaa, joo! Niin että KKY pitää rahat ja kerää edelleen rahaa mutta jättää työt muille. Tämä on kky,n uusi uljas toimintastrategia. Mulle palkka sulle työt! Rahanhimo saa keksimään mitä mielikuvituksellisimpia väitteitä ja "totuuksia" siitä ettei varoja tarvitsisi käyttää siihen takoitukseen mihin ne on lahjoitettu ja kerätty! Sokeaa porukkaa, jonka motiviit ovat lasiakin läpinäkyvämmät. Ihmisiä ei petkuteta.