KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Kokomuksia myös vapaaehtoistyöstä

#3601 Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

04.03.2012 01:14

#3562: KKY:n pettynyt jäsen - Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

Hallitusta ei oo ilman yhdistystä. Eikä yhdistystä ilman hallitusta. Näistähän yhdistys koostuu kokonaisuudessaan.

Kaikki on siis vapaaehtoista. Joten taitaa vaan olla kyse kky:tä kohtaan kateudesta?

Toistavuotta Kisun aktiiviporukka on parjannu KKY:n toimintaa näillä sivuilla. Kuiteski luulevat olevansa suuriakin tekijöitä kissarintamalla. Jos ny pistäsitte lusikan kauniiseen käteen ja tekisitte itse työtänne rauhassa ja jättäsitte toisten parjaukset.Sivustot jo loukkaa yksityisiä henkilöitä aika reippaasti. Ihmettelen ettei jo sivuista ole tehty rikosilmoituksia?

Ihmettelen kuinka kukaan voisi moisten kanssa aloittaa minkäänlaista yhteistyötä?

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-03-04 02:04:13


rivijäsen

#3603 Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-04 10:32:18

#3601: Kokomuksia myös vapaaehtoistyöstä - Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

Hallitus on jäsenistön edustaja ja edunvalvoja. Näin ei ole kuitenkaan KKY:ssä, jossa jäsenistön mielipidettä ei kunnioiteta. Hallitus tekee omia päätöksiään jäsenistöä kuukematta, kuten tämä hädänalaisten kissojen ulkoistaminen toiminnan ulkopuolelle. Se sotii yhdistyksen perustarkoitustakin vastaan!

By the way, Kisu on toiminut vasta vajaan vuoden eikä sillä ole mitään tekemistä tämän palstan aiheen kanssa. Minä olen KKY:n jäsen ja purnaan täällä hallituksen päätöksistä. Tulen sanomaan mielipiteeni myös vuosikokoukseen...

Hallituksen toimia vastaan purnaajat ovat täällä nykyisiä että entisiä jäseniä ja aktiivitoimijoita, jotka tietävät siten mistä puhuvat. Miten sinä nukut yösi, kun hallitus hylkäsi "pakkasiin" nämä arat kissat? Vuonna 2010 pelasttettiin vielä 500 kissaa, mutta viime vuonna enää noin 100? Missä ne 400 kissaa ovat nyt?

pysytään asiassa

#3604 Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-04 11:36:07

#3601: Kokomuksia myös vapaaehtoistyöstä - Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

Ensiksikin ennekuin alat syyttelemään yhdistystä, jolla ei ole mitään tekemistä tämän sivuston kanssa, selvitä ensin tosiasiat.

Kirjoittelusi on varsin loukkaavaa ja oma kirjoittelusi on ollut sellaista, että se myös antaa voi aihetta tutkintapyyntöön ja rikosilmoituksen tekemiseen sellaisten henkilöiden taholta joita kirjoittelusi loukkaa. Esität vääriä syytöksiä vailla tietoa tosiasioista. Suosittelen jatkossa asiallista kirjoittelua adressin aiheesta, pitäytymistä tosiasioissa ja myöskin pitäytymistä sotkemasta tähän keskusteluun siihen kuulumattomia tahoja.

Menet kirjoituksissasi henkilökohtaisuuksiin. Tähän mennessä et ole käsitellyt kirjoituksissasi mitään muuta, kuin muita keskusteluun osallistujia ja varsin negatiiviseen sävyyn, joka ajoittain vaikuttaa herjaavalta. Kirjoittelusi täällä alkaa tuntua jo nettikiusaamiselta niitä kohtaan jotka haluavat pysyä aiheessa. Et missään kirjoituksissasi esitä huoltasi hädänalaisista kissoista.

Olisikohan ardessin ylläpitäjällä jo aihetta estää ko. henkilön pääsy sivustolle? Näyttöä on.

nolo&rähjä

#3623 Re: Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-05 11:27:29

#3601: Kokomuksia myös vapaaehtoistyöstä - Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista 

Totuus voi loukata, mutta ei siitä mihinkään muutu.

Ihmettelemiesi moisten kanssa kaikki muut eläinsuojelu porukat tekee yhteistyötä, paitsi KKY. KKY:n kanssa ei yhteistyötä teekkään kukaan. Ei ainakaan niin kauan kuin nykyinen johto on vallassa. Kenenkään tätä adressia lukevan ei tarvitse ihmetellä miksi näin on.