KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Valehtelijoiden klubi

#3565 Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

01.03.2012 17:42

E#3561: - Yhdistystoiminta on vapaaehtoista 

 Kyse ei ole siitä onko yhdistystoiminta "antoisaa ja viihdyttävää", vaan MIKSI sitä tehdään.  Ei yhdistystoimintaa ole järkeä  harrastaa vain yhdistystoiminnan vuoksi tai siksi, että se on "mukavaa". Tottakai se saa olla  mukavaa ja antoisaakin mutta täytyyhän sillä olla selkeä päämäärä ja funktionaalinen tarkoitus.  Kahvi- ja kekkerikerhoja voi harrastaa ilman rekisteröityä yhdistystäkin. Yhdistykset ovat toiminnastaan eettisessä ja moraalisessa vastuussa jäsenilleen ja sen toimintaa tukeville tahoille. Ei pelisääntöjä voi muuttaa yhtäkkiä muutaman henkilön mielenoikusta  -  tai kyllä voi, onhan se nähty. 

Sama mantra jatkuu: "jokainen valitkoon oman tiensä" jne.. tämäkö on ratkaisu asiaan?  Vaikuttaa enemmän pakoreaktiolta ja tosiasioiden kieltämiseltä kuin ongelman ratkaisulta. Mikään ei muutu, ellei tosiasioita tunnusteta. Et voi mitätöidä ja leimata toisin ajattelevia vihamielisiksi. Vihastumisella on syynsä; epäoikeudenmukaisuus. Eikö sinun kanssasi voi olla turvallisesti eri mieltä, johtaako se aina sanktioihin ja konfliktiin? Tuota voisi kutsua vaikka narsismiksi. Defenssien takana on monesti rikkinäinen ja epävarma ihminen.  Rahanahneus ja  kyvyttömyys ymmärtää yhdistyksen perustehtävää ovat saaneet KKY:ssä tämän väistely- ja puolustuslinjan aikaan.

Sanelu- ja käskytyspolitiikka ei ole koskaan johtanut  positiiviseen lopputulokseen. Olette KKY:ssä pettäneet kaikki osapuolet: hädänalaiset kissat, jäsenet, lahjoittajat ja lopulta itsenne. Kyvyttömyytenne/haluttomuutenne ottaa kissojen tilanteesta vastuuta koituu vielä yhdistyksenne kohtaloksi.

Vastaukset

Kannatetaan!

#3566 Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-01 19:58:25

#3565: Valehtelijoiden klubi - Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

Kirjoitat paljon mutta ainoastaan asiaa ja suoraan sen ytimeen! Jos täällä olisi tykkää nappula, niin painaisin sitä. :)

Häirikkökirjoittelijan ainoa tarkoitus on tehdä tästä sivustosta farssia, että he voisivat kyseenalaistaa paremmin adressin olemassaolon ja syyttää kissojen puolesta taistelevia tahoja asiattomuudesta. Kääntää huomiota pois itse asiasta. Aika lapsellista käytöstä aikuisilta ihmisiltä!


Vieras

#3567 Re: Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

2012-03-01 21:38:15

#3565: Valehtelijoiden klubi - Re: Yhdistystoiminta on vapaaehtoista

Peukutukset myös minulta! Olet vastannut häiriköitten asiattomiin kommentteihin oikeilla asioilla, jotka saavat järki-ihmiset ajattelemaan mutta nämä häiriköt vastaavasti ovat siinä mielessä jo menetettyjä.