KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Lex

#3524 Re: Re: Adressit

28.02.2012 16:58

#3522: - Re: Adressit 

 Tämä Tulla Säteri itsee sanoo rikkoneensa lakia ensimmäisessä kirjoituksessaan. Se ei ilnmeisesti koske tämän adressin kirjoittajia lainkaan, Suomen laki nimittäin?

Vastaukset

"Tulla Säteri itsee"
Vieras

#3526 Re: Re: Re: Adressit

2012-02-28 17:06:43

#3524: Lex - Re: Re: Adressit 

Kissojen loukuttaminen OMASTA PIHASTA on täysin laillista. Lueppa se lakikirjasi tarkemmin, lähinnä se ELÄINSUOJELULAIN kohta. Irrallaan / heitteillä oleva kissa voidaan ottaa kiinni ja toimittaa kunnan ylläpitämään löytöeläinkotiin.

Kommenteista ja niiden tasosta  näkee kuka on taas asialla.

lexus

#3527 Re: Re: Re: Adressit

2012-02-28 18:20:52

#3524: Lex - Re: Re: Adressit 

 KKY:n edustajat ovat itse kuuluttaneet täällä: "eläinsuojelua tehdäkseen ei tarvitse kuulua mihinkään yhdistykseen"ja "yksityinenkin ihminen voi tehdä eläinsuojelutyötä".  KKY:n kantana on täällä kuultu , että heitteillä olevien kissojen loukuttaminen on jotenkin laitonta. Eli lakia on tulkittu villisti ja vapaasti, aivan niin kuin tilanteeseen on milloinkin sopinut.  Juristeistaan  huolimatta eläinsuojelulain tuntemus (mihin riittää sisälukutaito) ei liene KKY:n vahvimpia puolia? Olettamuksilla voi tietysti lyödä hädänalaisia kissoja ja niiden auttajia päähän. Mitähän Suomen laki sanoo asioiden tahallisesta ja tarkoitushakuisesta vääristelystä?

KKY:n jäsenenä huolestuttaa moinen hapuilu ja tietämättömyys.  Yhdistyksellä tulisi olla selvä ja johdonmukainen kanta näin merkittävään asiaan. Eläinsuojeluyhdistyksillä on merkittävä rooli valistajina, se edellyttää oikean ja ajantasaisen tiedon hallintaa. Jos lain tuntemus on tämän KKY:n "kommentaattorin" luokkaa, niin millä tavoin uskottavaa yhdistystoimintaa voidaan harjoittaa?

wiisaiden klubi

#3528 Re: Re: Re: Adressit

2012-02-28 18:35:10

#3524: Lex - Re: Re: Adressit 

 Kerrohan milloin eläinsuojelutyöstä on tullut Suomessa laitonta? Vai onko tämäkin kommentti jonkun KKY:n viisaiden klubin oma tulkinta?  "Viidakon lakia" siellä on ennenkin noudatettu. Linja näyttää jatkuvan..