KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Työnkuva

#3518 Adressit

28.02.2012 13:12

Adresseja laaditaan monista asioista ja niitä myös kommentoidaan.Ikävä huomio jopa erittäin tärkeitä asioita käsittelevissä adresseissa on:Asiattomat kommentoijat pilaavat kommenteillaan hyvänkin asian.
Joukkoon mahtuu myös kyseenalaisia adresseja.
Tämä,johon nyt kommentoin on yksi sellainen.
Yhtään ainutta asiallista kommenttia en tästä löytänyt.
Kokonaiskuva kommentoijista puolin ja toisin on epämiellyttävä ja arvelluttava.Lapsellinen.
Toisaalta erittäin koominen.
Vertauksena lapset leikeissään:"mun isä on komeempi kun sun isä"--"mun isä onkin rikkaampi kun sun isä"jne..
Jos haluatte huvittaa lukijoita:jatkakaa!
Jos haluatte arvostusta asiassanne:olkaa asiallisia aikuisia!


Vastaukset

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-02-28 13:38:55



Vieras

#3520 Re: Adressit

2012-02-28 14:10:48

#3518: Työnkuva - Adressit 

Jos on kyseenalaisia adresseja niin niistä yhtä kohti on VALTAVAN paljon niitä asiattomia kommentteja ja kommentoijia niitten takana, sinä ja kommenttisi on yksi niistä.

Epäilen kyllä vahvasti, että olet jaksanut lukea tämän adressin KOKONAAN ja ajatuksen kanssa selvittääksesi siitä mistä tässä on oikeasti kyse. Täällä on lukuisa määrä aiheeseen liittyviä asiallisia kommentteja mutta olet kahlannut vain etsiäksesi asiattomuuksia ja arvostelun aiheita. Tulit arvostelemaan ja kritisoimaan kommentoijia, kuten nämä muutkin turhakkeet, jotka ovat olleet pilaamassa hyvää asiaa turhaakin turhemmilla kommenteilla niinkuin nyt tämä sinunkin kommenttisi on.  Ja mikähän oli kommenttisi pointti, josta tästäkin puuttui se olennainenaiheeseen liittyen. Kuulut ja olet sitä samaa sakkia joka täällä käy ruotimassa vain ja ainoastaan sivuseikkoja. Et pysty hämäämään, olet tunnistettavissa kirjoituksestasi, vaikka kovasti yrität olla joku muu "kaikkien yläpuolella". Eläinsuojelija et ole, se on selvinnyt ja siksi en ymmärrä miten tämä voi sinua kiinnostaa niin paljon, että toistuvasti käyt täällä esittelemässä "viisauttasi". Et taida saada huomiota mistään muualta, säälittävää.

Esitä kritiikkisi tämän adressit.com sivustojen ylläpidolle "turhista adresseista"

Utelias

#3521 Re: Adressit

2012-02-28 14:36:37

#3518: Työnkuva - Adressit

Olen utelias tietämään, mihin tekijään perustat tämän väitteesi adressin kyseenalaisuudesta? Voitko siis perustella sitä millään tavalla?


Vieras

#3522 Re: Adressit

2012-02-28 14:46:19

#3518: Työnkuva - Adressit 

 lueppa vaikka Tuula Säterin kommentti (kommentti nro1). sen jälkeen kun olet sen lukenut haluaisin kuulla miksi tämä adressi on kyseenalainen? ja että oliko esim Tuulan kommentti asiaton?

joo on tää loppuosa adressista kyllä melkomoista lällättelyä, oon samaa mieltä. mutta aiheelliset kommentit ovat siellä jossain välissä ja loppuosassakin oikeeta aihetta pyritään tuomaan aina välillä esiin kunnes joku lällättelijä taas iskee.

Dementia senilis?

#3525 Re: Adressit

2012-02-28 16:59:47

#3518: Työnkuva - Adressit 

 Onko eläinsuojelutyö mielestäsi "asiatonta tai kyseenalaista"?  Minkäänlaisia rakentavia ehdotuksia emme ole sinulta saaneet. Asioiden kritisoiminen edellyttää  parempien vaihtoehtojen esittämistä. Sinun kommenttisi tällä sivustolla ovat vain ilkeämielistä hämmentämistä ja asioiden osoittelua. Mitä itse olet tehnyt viime aikoina eläinsuojelutyön hyväksi, millä mandaatilla esität kritiikkiä ?  Et ilmeisesti vastaa näihinkään kysymyksiin, koska sinulla ei ole vastauksia. Ainoastaan tyhjää horinaa.

Kokonaiskuva sinusta ei ole todellakaan mairitteleva. Jos et olisi  noin johdonmukaisen epäjohdonmukainen olisit ehkä uskottava . Lainaat edelleen muiden tekstejä ja käännät kommenttisi muita vastaan. Kirjoitusyylin muuttaminen ei harhauta ketään; tuttu tyhmyys ja ilkeys paistavat lävitse.

Mitä tähän lukijoiden huvittamiseen tulee, niin sinä olet siinä haka :)  Kahdella (kolmella?) jalalla kulkeva vitsi.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-03-06 06:10:10