KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Matti Toivonen

#3462

21.02.2012 13:26

Mielestäni kaikilla on oikeus kirjoittaa tänne, ei sivuja ole rajattu millään lailla. Hyvää vaihtelua on myös se, että ulkopuoleltakin ihmiset kinnostuvat näistä teksteistä. Älkää heti alkako näitä henkilöitä soimata. Täällä olevat kirjoittajat ovat niin itsetietoisia ja mahtavia, etteivät näe omaa napaansa pidemmälle.
Monet kirjoittajat vaativat puhumaan kissoista, mutta eivät itskään sitä tee. Näyttäkää esimerkkiä. Tiedän kyllä, että kky jättää kissat pakkaseen, joo, joo. Kertokaa jotain muuta.

Vastaukset

sukankutoja

#3463 Re:

2012-02-21 14:42:32

#3462: Matti Toivonen -  

Kuule "Matti", tämän adressin aihe on juurikin se, että KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen. Kuka tahansa saa kommentoida, mutta toivottavaa olisi, että nämä kirjoitukset liittyisivät adressin aiheeseen eikä täysin epäolennaisiin asioihin, joita hallituksen puoltajat ovat viljelleet ahkerasti.

Teiltä on monasti kysytty adressin aiheeseen liittyviä kysymyksiä, mutta Te ette ole suostuneet niihin kommentoimaan millään tavoin. MIKSI?

Nyt tosin tämän viimeisimmän oman kommenttisi perusteella näytät kuitenkin myöntävän, että KKY on hylännyt nämä eniten apua tarvitsevat hädänalaiset kissat! KYSYN EDELLEENKIN, ETTÄ MIKSI NÄIN TEHTIIN, VAIKKA VAROJA JA TOIMIJOITA OLISI OLLUT? Selkeää on että nämä kissat jäivät hallituksen päätöksen myötä heitteille, koska viranomaisillakaan ei ole resursseja niiden pelastamiseksi! 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-02-21 14:46:54


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-02-21 14:51:11


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-02-21 16:01:33


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-02-21 17:36:21



Vieras

#3469 Re:

2012-02-21 17:49:20

#3462: Matti Toivonen -

"Täällä olevat kirjoittajat ovat niin itsetietoisia ja mahtavia, etteivät näe omaa napaansa pidemmälle." Tässä selvästi kerrot itsestäsi.

Kerro nyt vihdoin jotain muuta kuin tuota iäikuista "itseriittoisetitsetietoisetmahtavatomaannapaansa!! Kuule, voisitko vaihteeksi mitenkään käsitellä tätä kaikkein oleellisinta aihetta "KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen"!! kaikkea muuta kyllä kritisoit MUTTET tätä tärkeintä aihetta!! Olet kenties yksi niistä, jotka tekivät päätöksen jättää kissat pakkaseen?

Sun motiivit kirjoitella tänne on selkeästi vain härnätä ja häiriköidä.

Valehtelijoiden klubi

#3470 Re:

2012-02-21 19:29:54

#3462: Matti Toivonen -  

 Mitä sinulle pitäisi kertoa, onko jotain erityistä  mitä haluat kuulla?  Kiinnostaako sinua totuus vai päiväsadut?  Mitä olet kalastelemassa tällä sivustolla?  Mikä on sinun motiivisi ja kinnostuksesi kohde? Mitään järjellistä syytä läsnäoloosi et ole esittänyt. Sinähän et ole edes kissaihminen. Olet ilmeisen kiinnostunut VAIN ja AINOASTAAN täällä kommentoivista henkilöistä. Sinä kommentoit, kiellät, pakenet ja putkahdat taas pävittelemään maailman pahuutta. Mihinkään kysymyksiin et kykene vastaamaan. Sinun kaltaisiasi ihmisiä voi hyvällä syyllä kutsua pelkureiksi. Pitäisikö sinut ottaa vakavasti? Sinulla ei ole tueksesi muuta kuin epämääräisiä hokemia ja väittämiä. Et kykene jäsentelmään etkä selvittämään omaa näkökantaasi tämän adressin aiheeseen.

Julistat oikeuksiasi kommentoida täällä, mutta sulkisit muiden suut mielelläsi. Nälvit ja valitat muiden ylimielisestä asenteesta  - onko sinulla mitään käsitystä toimintasi seurauksista?  Sinä syytät ihmisiä itsekkyydestä,  omat tavoitteesi tuntuvat liittyvän vain sinun hyvinvointiisi, ei kissojen. Kuka on kohdellut sinua huonosti, mikä hiertää?  Käytkö tällä sivustolla ilmaisessa "terapiassa"?  Itse älyäisin poistua tältä foorumilta niiden vastineiden jälkeen, joita sinä olet saanut . Sinä vain roikut täällä -  aika masokistista.

Jos tiedät että KKY on hylännyt kissat, miksi et tee asialle mitään?  Vai onko kissat sinulle vain väline päästä "parrasvaloihin"?  Ei tämän sivuston agenda muutu, vaikka kuinka yrität kammeta keskustelua sivuraiteelle. Puhut jatkuvasti itsesi pussiin: "..vaativat puhumaan kissoista..kertokaa jotain muuta". Onko itselläsi mitään käsitystä mitä kirjoitat ja mitä haluat meille sanoa?????????

Taidat elää melkoisen kaaoksen keskellä. Kaikesta päätellen sinulla on vakava katkos yhteydessä itseesi.