KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Valehtelijoiden klubi

/ #3470 Re:

21.02.2012 19:29

#3462: Matti Toivonen -  

 Mitä sinulle pitäisi kertoa, onko jotain erityistä  mitä haluat kuulla?  Kiinnostaako sinua totuus vai päiväsadut?  Mitä olet kalastelemassa tällä sivustolla?  Mikä on sinun motiivisi ja kinnostuksesi kohde? Mitään järjellistä syytä läsnäoloosi et ole esittänyt. Sinähän et ole edes kissaihminen. Olet ilmeisen kiinnostunut VAIN ja AINOASTAAN täällä kommentoivista henkilöistä. Sinä kommentoit, kiellät, pakenet ja putkahdat taas pävittelemään maailman pahuutta. Mihinkään kysymyksiin et kykene vastaamaan. Sinun kaltaisiasi ihmisiä voi hyvällä syyllä kutsua pelkureiksi. Pitäisikö sinut ottaa vakavasti? Sinulla ei ole tueksesi muuta kuin epämääräisiä hokemia ja väittämiä. Et kykene jäsentelmään etkä selvittämään omaa näkökantaasi tämän adressin aiheeseen.

Julistat oikeuksiasi kommentoida täällä, mutta sulkisit muiden suut mielelläsi. Nälvit ja valitat muiden ylimielisestä asenteesta  - onko sinulla mitään käsitystä toimintasi seurauksista?  Sinä syytät ihmisiä itsekkyydestä,  omat tavoitteesi tuntuvat liittyvän vain sinun hyvinvointiisi, ei kissojen. Kuka on kohdellut sinua huonosti, mikä hiertää?  Käytkö tällä sivustolla ilmaisessa "terapiassa"?  Itse älyäisin poistua tältä foorumilta niiden vastineiden jälkeen, joita sinä olet saanut . Sinä vain roikut täällä -  aika masokistista.

Jos tiedät että KKY on hylännyt kissat, miksi et tee asialle mitään?  Vai onko kissat sinulle vain väline päästä "parrasvaloihin"?  Ei tämän sivuston agenda muutu, vaikka kuinka yrität kammeta keskustelua sivuraiteelle. Puhut jatkuvasti itsesi pussiin: "..vaativat puhumaan kissoista..kertokaa jotain muuta". Onko itselläsi mitään käsitystä mitä kirjoitat ja mitä haluat meille sanoa?????????

Taidat elää melkoisen kaaoksen keskellä. Kaikesta päätellen sinulla on vakava katkos yhteydessä itseesi.