KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

KKy:n jäsen toistaiseksi

#3133 Re: Jätetäänpä nyt adressinaiheen ulkopuoliset asiat sivuun...

15.01.2012 16:45

#3132: - Jätetäänpä nyt adressinaiheen ulkopuoliset asiat sivuun...

Niinpä! Täällä KKY:n hallituksen kannattajat vaan koko ajan kommentoivat epäasiallisia asioita, mutta kissoihin ja niiden hyvinvointiin liittyviä kohtia ei taas lainkaan huomioida!

Ihan ensimmäisien muutettavien asioiden listalla KKY:ssä on, että taloudenhoitaja vaihdetaan vapaaehtoiseen henkilöön, joka ei maksa maltaita yhdistykselle. Sitä ennen pitää tämä päätön hädänalaisten kissojen talteenotto purkaa ja avata yhdistys kaikille vapaaehtoisille jäsenille ilman diktaattorimaisia ehtoja. Vaihtaa samalla hallitus uuteen ja toimivampaan, joka ajattelee kissojen parasta ja ei terrorisoi jäseniä. Töitä on todella paljon, mutta ovatko muutokset mahdollisia ennen kuin Tertun ja muutaman muun ainaisjäsenen pää kääntyy (eli ei ikinä niin kauan kuin henki pihisee)?

Vai onko niin, että KKY:n edellisen kaltaiset toiminnan muutokset ovat toiveajattelua enää tässä vaiheessa ja koko yhditys on vain lähinnä nimellinen yhteisö ja kuihtumaan tuomittu.

Seuraammeko nyt KKY:n "kuoleman kamppailua?"

Vastaukset


Vieras

#3134 Re: Re: Jätetäänpä nyt adressinaiheen ulkopuoliset asiat sivuun...

2012-01-15 20:31:12

#3133: KKy:n jäsen toistaiseksi - Re: Jätetäänpä nyt adressinaiheen ulkopuoliset asiat sivuun...

Todennäköisesti on toiveajattelua että nykyhallituksen ja pj,n aikana tulee tapahtumaan muutosta parempaan. Heidän mielensä tuskin muuttuu yhdistyksen sääntöjen mukaiseksi eli kissojen auttaminen ensisijainen tehtävä, ei uusien eikä vanhojen jäsenten. Sillä jos sen suuntaista olisi edes ilmassa, niin se olisi ollut jo viime keväänä nähtävissä.

Ainoa pelastus olisi täydellinen henkilövaihto hallituksessa ja sellaiset uudet henkilöt remmiin, jotka toimivat avoimesti, palauttavat toiminnan entiselleen ja jotka kykenevät yhteistoimintaan muitten eläinsuojeluyhdistysten kanssa. Sillä tehtävää on paljon koko eläinsuojelukentällä ja yhteistoiminnalla saadaan enemmän ja tehokkaammin aikaan kun voimat yhdistetään.

On suorastaan häpeällistä ja vastuutonta toimintaa eläinsuojeluyhdistykseltä, joka kerää suuret määrät varoja pelastutyöhön muttei käytä niitä siihen vaan tallettaa ne pankkitileille "tulevaisuuden kissojen auttamiseen" joita varmasti tulee olemaan tämänkaltaisen toiminnan seurauksena.

"Seuraammeko nyt KKY:n "kuoleman kamppailua?" "


Todennäköisesti, ehkä tämän kaiken järjettömän tuntuisen toiminnan takana onkin juuri "suuri näytelmä ja sen loppukohtaus" ainakin tulee mieleen "passiivinen eutanasia"..antaa asioiden mennä omalla painollaan....

Mahdollinen tulevaisuuden näkymä...

Sitten on hyvä levitellä käsiä, kun yhdistyksen toiminta itsestään sammuu, koska ei ole enää vapaaehtoisia toimintaa ylläpitämässä (kun ne on kaikki ajettu ulos) ja näitten jälkeen onkin sitten "hyväksyttävää" säätiöittää yhdistyksen pankkitileillä käyttöä odottaneet rahat. Ja mitä todennäköisimmin säätiön hallituksessa itseoikeutettuina istuvat vanhat, KKY hallituksesta tutut vahvistettuna kolmella eri alojen ammattilaisilla. Säätiöittämisen jälkeen voivatkin sitten nämä säätiön hallituksen (entiset KKY,n vaikuttajat) jäsenet alkavat nostaa kokouspalkkioita (ja niitähän sitten toki riittää onhan säätiön hallituksessa istuminen vaativampaa kuin vapaaehtoisyhdistyksen) ja nauttimaan vapaaehtoisyhdistyksessä toimiessaan tekemästään työstä ja laillisin keinoin.

Laillisesti ehkä kyllä mutta moraalisesti ja eettisesti EI! Lahjoittajat ja omaisuutensa yhditykselle testamentanneet tuskin kuvittelivat antamansa lahjan menevän tähän tarkoitukseen!?!? Kyllä he lahjoittivat siihen tarkoitukseen että niillä autetaan kissoja!!!