KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#3004 Re: Re: Toivomus Tertulle!

02.01.2012 20:43

#3003: - Re: Toivomus Tertulle! 

 Luuletko ettei Terttu sitä tiedä, kun on alkanutkin kissojen pelastamisen ihan itse ja yksin, nimenomaan villejä kissoja ulkoa pyydystäen oli ilma mikä hyvänsä, siis ajatellen vain KISSOJA. Ekö nyt vihdoin voisi lopettaa tuon Tertun parjaamisen ja kunnioittaa sitä työtä mitä hän on tehnyt. Niin, tiedän, että taas sanotaan, että silloin ennen ja joskus, mutta silloin ennen siitä on kaikki alkanutkin. Haluaisin nähdä sen päivän kuka parempi tulee tilalle ja tekee sen saman homman kuin Terttu, tosin on aika siirtyä, mutta onko sellaista henkilöä joka on yhtä omistautunut vapaaehtoiselle työlle, aika näyttää...

Vastaukset


Vieras

#3005 Re: Re: Re: Toivomus Tertulle!

2012-01-02 20:56:27

#3004: - Re: Re: Toivomus Tertulle!

"onko sellaista henkilöä joka on yhtä omistautunut vapaaehtoiselle työlle"

Voin kertoa sinulle, että on.


Vieras

#3008 Re: Re: Re: Toivomus Tertulle!

2012-01-02 21:32:40

#3004: - Re: Re: Toivomus Tertulle!

Ja kukaan muu ei ole sen jälkeen tehnyt tuota työtä yhtä uhrautuvasti?! Kuule, aivan varmasti on yhtä hyviä ja vielä parempiakin joista te ette tiedä mitään, ettekä haluakaan sillä laulatte vain sitä yhtä ja samaa ylistyslaulua. Teille ei kelpaa kukaan, teillä on vain yksi ja ainoa, eikä muita tule, näin on aina ollut ja näin tulee olemaan?

Joka vanhoja muistaa sitä tikulla silmään, kukaan ei kiellä niitä aikaansaannoksia MUTTA ei ne riitä eikä auta nyt pulassa olevia kissoja!! Ja eikö nuo teot velvoita osoittamaan jatkossakin että ne teot tulevat aidosti sydämestä ja oikeasti halusta auttaa kissoja, eikä siitä että nostettaisiin jalustalle!?!?

NIIN...niitä vanhojahan täytyy tyytyä nyt muistelemaan kun juurikaan mitään mainittavaa "urotyötä" kissojen hyväksi ei ole sen jälkeen tapahtunut! Vanhoilla teoilla ratsastetaan. Väkisinkin tulee mieleen tuosta ylistyksestä lähiaikoina julkisuudessa ollut eräs "pohjoismaa" ja sen henkilöpalvonta..


Vieras

#3009 Re: Re: Re: Toivomus Tertulle!

2012-01-02 21:37:30

#3004: - Re: Re: Toivomus Tertulle!

Ei se Terttukaan sitä KKY:tä yksin perustanut. Eihän.. Tertulla ei ole tänä päivänä kissan kissaa, eikä sellaista suostu kotiinsa hoitoon edes hätätapauksessa ottamaan. Kokeiltu on! Jäljellä Tertulla on enää valta ja siitä pitää sitten pitää kiinni kissojenkin kustannuksella. Vanhoille meriiteille ei pysty antamaan pätkääkään kunnioitusta, jos touhu on tuonkaltaista kuin nyt.  Niillä vanhoilla teoilla ei yksikään kissa pelastu nyt. Olisi aika tehdä johtopäätökset, kuten sanotaan.

 

Ja nää tiedot on faktoja!

Sanna

#3019 Re: Re: Re: Toivomus Tertulle!

2012-01-03 09:00:57

#3004: - Re: Re: Toivomus Tertulle! 

 Sellaista henkilöä ei ole KKY:llä. Enää. Olisi ollut kaksikin, Heli 2006 ja Pirjo 2011. Ei kelvannut vaikka ovat henkeen ja vereen kissaihmisiä ja tälläkin hetkellä Pirjo käyttää valtaosan ajastaan käytännön pelastustyöhön ja erään toisen yhdistyksen toiminnan organisointiin. Ja Heli toimii erään toisen eläinyhdistyksen puheenjohtajana. Ja myös eräs toinen 2006 vuonna "pois ajettu" toimii eläinsuojeluyhdistyksen puheenjohtajana. Että sellasta.

Ei Kanervolle kelpaa kukaan. MItähän sitten oikein tapahtuu kun valta vaihtuu? Ehkä yksi luottohenkilö on: nykyinen taloudenhoitaja. Hänhän se on erityisen omistautunut vapaaehtoistyölle kuulemma. Tekee nytkin jo ilmatteeksi vaikka mitä kissojen hyväksi.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2012-01-05 07:10:02