KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#2902

22.12.2011 14:41

Luin viestit ja onnittelen kirjoittajaa joka huomasi vastata siihen . Katsokaapa viesti 2891, jossa nimenomaan pyydetään henkilöille testamentaamaan.Selvää tekstiä, mustaa valkoisella. Mitä ihmettä vikisette. Jäitte kiinni, sillä nyt tiedetään mihin teidän rahat menee. Omaan pusiinn ja jotain kissoille. Hävetkää. Juotte kahvia, mehua ja syötte mehua, onko se kissojen auttamista? Haha, hah! Tekopyhyyttä.

Vastaukset


Vieras

#2911 Re:

2011-12-22 15:31:21

#2902: -  

 täällä jotkut järkevät KKY:n kannattajat yrittävät välillä saada kirjoittelun loppumaan sitä eri tavoin esittäen. tämä siis ihan ymmärrettävää. mutta ketkä KKY:n kannattajista käy heittämässä näitä aivopieruja ja muita provoja tänne? eivätkö he tollot ymmärrä että siitä se kirjoittelu taas alkaa uudella tohinalla...? ehkä ne KKY:n järkevämmät voisivat opastaa näitä vähemmällä varustettuja? tai sitten voi tietysti olettaa että KKY:n puolikaan ei halua kirjottelun loppuvan. välillä kun täällä on hiljaista niin eikös se hiljaisuus rikota jollain järkijättöjutulla KKY:n kannattajien puolelta. hauskaa väkeä kertakaikkiaan :) tai no eihän KKY:n hallitus pysty ihan kaikkia kontrolloimaan.. todennäköisesti ei edes itseään.


Vieras

#2915 Re:

2011-12-22 19:22:12

#2902: -

Tässä toinen aivopieru ja varren kanssa, joku heittää herjaa ja tämä ottaa tosissaan VOI ÄITI mitä sakkia ja pohjasakkaa!! Jos KKY,läiset ovat tällaisia niin HUHHUH!?  Tämä kommentti ja tässä kommentissa viitattu kommentti osoittavat todellista joulumieltä.. nämä taitaa olla kotoisin ilkiöiden valtakunnasta.