KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#2896 Re: Re: Re: hah hah Inka

22.12.2011 10:48

#2895: - Re: Re: hah hah Inka 

 Ei sääntöjen mukaan. Jos pyydätte henkilökohtaisesti lahjoituksia tulee siitä veroseuraamuksia. Näin imeisesti toimii KISU. Muutamalle henkilölle lahjoitetuista summista he antavat ehkä sitten jotain kissoille. Mielenkiintoista toimintaa KISU:ssa. Arveluttavaa. Kukahan tässä pettää ja ketä?????? Sitä leikitään niin puhdasta ja viatonta ja kuitenkin lahjoitukset muutamalle henkilölle. KKY ei toimi näin.

Vastaukset

Sanna

#2897 Re: Re: Re: Re: hah hah Inka

2011-12-22 12:13:02

#2896: - Re: Re: Re: hah hah Inka 

 Siis meinaat että Kisussa pyytävät lahjoituksia itselleen? Nyt olisi kiva tietää ketkä tällaista harrastaa? Kun et kuitenkaan nimelläsi uskalla kirjoittaa niin laitappa nyt sitten niiden nimet ketkä tätä Kisussa tekevät? Mä en ole henkilökohtaisesti kuullut että kukaan pyytäisi itselleen rahaa? Voin avata koko keissin jos nyt sit vähän täsmennät että pystyn avaamaan tätä mieltäsi painavaa asiaa. Olenhan Kisun taloudenhoitaja. Kisulla toimitaan avoimesti ja näytän tässä esimerkkiä kertomalla tästä asiasta kaiken mitä haluat.

jotain rajaa herjauksessa!!!

#2898 Re: Re: Re: Re: hah hah Inka

2011-12-22 12:30:50

#2896: - Re: Re: Re: hah hah Inka 

Aika raskasta tekstiä, raskas syytös. Tämän kommentin sisältö riittää siihen, että kyseisen henkilön IP-osoite ja henkilöllisyys kaivetaan esille ja tulet vastaamaan sanoistasi. Oletkohan nyt miettinyt pahantahtoisuudessasi ja mustamaalamisen halussasi ihan loppuun saakka mitä tuli sanottua?!?


Vieras

#2899 Re: Re: Re: Re: hah hah Inka

2011-12-22 12:36:08

#2896: - Re: Re: Re: hah hah Inka 

 Silkkaa pahaa puhetta, joka ei nosta KKY,n arvoa millään tavalla vaan päinvastoin!!! Ja ettei vaan tämä kyseinen henkilö olisi ollut joku KKY,läinen kisujen vihaaja, kaksoisagentti ja myyrä!?!?

Todennäköisesti KKY,ssä sitten toimitaan näin kun tiedät kuvion noin hyvin miten se menee, ettet vain olisi itse tämä kyseinen henkilö!?!


Vieras

#2900 Re: Re: Re: Re: hah hah Inka

2011-12-22 12:41:26

#2896: - Re: Re: Re: hah hah Inka 

 Silkkaa bullshittiä!! Kateellisten panettelua kun KISU on Serlan äänestyksessä hyvällä sijalla! HAH!! Ja KKY kaukana takana jonne se kuuluu arveluttavan toimintansa vuoksi, sillä tileillä on pätäkkää enemmän kun on kohtuullista (kaikki se raha tileillä on pois kissojen auttamisesta) tarviivat ja on suoranainen häpeä, että pyrkivät ahnehtimaan lisää!!

Annika Fabritius

#2901

2011-12-22 13:09:55

#2896: - Re: Re: Re: hah hah Inka

Olisi hyvä tietää, kuka mielestäsi pimittää rahoja? Tuskin kukaan meidän toimijoista. Me maksamme Kisun kuluja paljon myös omista rahoistamme. Se on meidän jatkuvaa lahjoitusta KISULLE. Esimerkiksi minä tapahtumavastaavana ostan tapahtumiin tarjottavia; kahvia, keksejä, mehua jne. Haluamme näin auttaa nuorta yhdistystä eteenpäin KOSKA MEILLE KISSOJEN PELASTAMINEN ON TÄRKEÄÄ.

Typerää, että heittelet ilmoille noin hölmöjä kommentteja. Onneksi me kuitenkin pystymme avoimesti vastaamaan ja sanomaan että hölynpölyä. En tietenkään voi sille mitää, jos esimerkiksi Sinä kulkisit keräämässä rahaa ja sanoisit sen tulevan KISULLE ja vetäisitkin omaan pussiin. :(

Jussi Vaahtikari

#2904 Kisu ry:n rahankäytöstä ja - keräyksestä

2011-12-22 14:47:36

#2896: - Re: Re: Re: hah hah Inka

Hei nimimerkki vieras,

 

Minulle informoitiin, että olet huolestunut Kisu ry:n lahjoitusrahojen käytöstä tai niiden keräämisestä. Tämä on täysin ymmärettävää, sillä nykyään monet tahot yrittävät käyttää hyväkseen ihmisten hyvää tahtoa. Toivon, että voisin Kisun puheenjohtajana selventää sinulle tosiasioita Kisusta yhdistyksenä, ettei sinun tarvitse elää huolestuneena. Toivon myös, että adressin tekijä antaa minulle tähän mahdollisuuden, vaikka tämä adressi ei käsittele Kisu ry:tä vaan KKY:tä.

Kissojen suojelu - Kisu ry. ei kerää lahjoituksia yksityisten henkilöiden kautta. Miten se olisi edes mahdollista rahankeräyslaissa? Olisi realistista ymmärtää, että ei tämän adressin puitteissa voi kukaan vastata kommenteista, joita saa esittää kuka vain. Sen ymmärtää kuka tahansa aivoillaan ajatteleva ihminen. Tässä tapauksessa JOKU tuntematon kirjoittaja totesi, että kissoille menee rahat paremmin ohjaamalle ne kolmelle Kisussa toimivalle ihmiselle. Heidät henkilökohtaisesti tuntien uskon, että lahjoitus menisi varmasti perille kokonaisuudessaan joka tapauksessa. Tämä kirjoittaja varmasti tarkoitti hyvää ei siinä mitään, mutta tämä ei ole siltikään suositeltu tapa, koska lahjoittaminen on helpompaa muilla tavoilla. Lisäksi uskon, että nämä henkilöt eivät haluaisi ottaa rahaa tällä tavalla vastaan. Juuri siksi, että sitten herää epäilyksiä ihmisissä, jotka eivät ikinä ole nähneet toimintaamme. Näiden mainittujen taloudessa menee hurjan paljon enemmän rahaa kissojen auttamiseen, kuin he miltään taholta apua saavat. Osaan tämän kertoa, koska olen Annikan puoliso.

Tiedän, että eräät hyvät ihmiset  ovat haastaneet ystäviään lahjoittamaan rahaa Kisulle suoraan yhdistyksen tilille. He eivät olleet nämä edellä mainitut. Huomasin sen olevan tehty vanhaan kunnon sävellahja henkeen. Tätä ei kai voi pitää moitittavana ja se oli itseasiassa loistava esimerkki spontaanista auttamisesta ja eläinrakkaasta sydämestä. Eihän tämä sinustakaan ole arveluttavaa?

Kisu ry:lle on myönnetty keräyslupa 21.12 hädänalaisten kissojen auttamiseen Pirkanmaan poliisilaitoksen alueella. Ennen tätä lupaa varainhankintamme koostui jäsenmaksuista, myyjäisistä ja spontaaneista lahjoituksista. Spontaani lahjoitus on siis sellainen, jossa lahjoittaja kysyy, miten voisi lahjoittaa yhdistykselle ja yhdistys kertoo sitten esimerkiksi tilinumeron. Ilman lupaa yhdistys ei saa vedota yleisöön lahjoituksen saamiseksi. (rahankeräyslaki: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2006/20060255).

Testamenttien kohdalla olemme täysin samalla viivalla kuin KKY. Meillä on samanlaiset säännöt asiassa ja molemmat ovat rekisteröityjä yhdistyksiä. En ymmärrä kirjoittajan tulkintaa, että yhdistykset jotenkin tässä eroaisivat toisistaan. Pyytäisin tästä vielä selvennystä. Jos yhdistyksen kautta kissoille testamentti osoitetaan, on kyseessä niin hieno ja jalo teko kissojen hyväksi, että olisin sanaton kunnioituksesta.

Kissojen suojelu yhdistyksen siemen on versonut tilanteesta, jossa joukko aktiivisia kissojen auttajia kyllästyi salailuun, painostukseen ja hiljentämiseen. Kisu perustettiin tekemään kaiken avoimesti. Tämä oli kirkkaana mielessä kaikilla perustamiskokouksessa. Siksi:

-Kisuun saa liittyä kaikki, jotka eivät omaa eläinsuojelullisesti epäilyttävää taustaa ja hyväksyvät yhdistyksen säännöt. Mitään muita vaatimuksia ei esitetä.

-Kisun hallituksen kokouksiin kutsutaan kaikki toimihenkilöt automaattisesti.

-Hallituksen kokouksiin saa osallistua jäsen niin halutessaan.

- Hallituksen päätökset ovat avoimia ja yritämme saada ne tulevaisuudessa paremmin vielä näkyviin

-Kisuun on yritetty luoda kanavat, joilla on helppo meitä lähestyä ja kysyä suoraan. www.Kissojensuojelu.fi ,facebookissa 2 sivua, email yhdistykselle sekä henkilökohtaiset emailit ja puhelinnumerot. Itseasiassa meihin saa helpommin yhteyttä kuin lukuisiin viranomaisiin.

-Tärkeimpänä. Kaikki Kisun perustoiminnot ovat läpinäkyviä. Jokainen kauttamme kulkeva kissan tausta ja meidän tekemä työ on pyydettäessä näytettävissä. Ainoa mikä ei ole läpinäkyvä on, henkilötiedot keneltä kissa on tullut ja kenelle se on mennyt. Tämä on suojattu henkilötietolain takia. Jos molemmat tahot haluavat ottaa yhteyttä toisiinsa, niin sitten voimme senkin järjestää. Myös tieto jokaisesta sentistä rahaa, jonka olemme käyttäneet, on näytettävissä. Itseasiassa keräysluvan saatuamme, tulemme julkaisemaan välitilinpäätöksen, joka tehtiin keräyslupaa varten JA jokaisen tilinpäätöksen toimintavuoden jälkeen. Nyt sivuillamme on näkyvissä vain tärkeimmät tiedot tilinpäätöksestä, koska teemme sivuille isompia muutoksia.

 

Kisun yksi kantavista ajatuksista on pitää välit kunnossa kaikkiin tahoihin. Me yhdistyksenä haluamme, että voisimme kaikki toimia yhdessä niin viranomaiset, kuin vapaaehtoiset. Ilman sitä emme koskaan saa ratkaistua sitä asiaa, miksi Kisu perustettiin. Kisu on yhdistyksenä auttanut jopa KKY:tä eräiden kissojen kohdalla, vaikka tämänkin adressin pohjalta voisi toisin ajatella.Tulemme myös jatkossa auttamaan, jos ikinä mahdollista. Muuhun KKY:n toimintaan en halua ottaa kantaa Kisun puheenjohtajana, sillä se ei ole minun tehtäväni. Kisu ry. ei puutu muitten tekemiseen, paitsi jos ne olisivat eläinsuojelullisesti rikollisia. Kisussa me emme voisi kuvitellakaan, että aloittaisimme kikkailemaan millään arveluttavalla, koska se tuhoaisi perusajatuksemme. Tällä viittaan siis esittämääsi epäilyyn, en KKYn tilanteeseen.

Kisu on kissojen suojelu yhdistys. Nimikin sen kertoo. :-) Tervetuloa tutustumaan toimintaamme vaikka minun kanssani. Soita ja katsotaan kaikki läpi. Vaihtoehtoisesti käytä tilaisuus hyväksi esittää ehdotuksia, kuinka parannamme läpinäkyvyyttä, ettei sinun tai kenenkään muun tarvitse arvella enempää. Saat yhteyden helpoiten osoitteesta http://www.kissojensuojelu.fi/yhteystiedot/ löytyvillä numeroilla ja osoitteilla. Voit käyttää myös alla olevia henkilökohtaisia tietojani. Toivon hartaasti, ettet kirjoittanut tekstiäsi tarkoituksena mustamaalata Kisua syyttä, sillä pohjavire on hieman sellainen. Toivon, että halusit aidosti vastauksia. 

Ei olla jouluna ilkeitä tahallamme, vaikka tosiasioista voi aina keskustella. Autetaan vaikka kissoja mieluummin.

 

Lämminta joulua

 

Jussi Vaahtikari

PJ/Kisu ry

jvaahtikari ät me piste com

nollaneljäsataa 361640

 

P.S. Jos nimimerkki vieras haluaa auttaa http://www.kissojensuojelu.fi/kissat/ näistä jotain, niin levitä sanaa ja etsi sijoituskoteja. Se on paras lahjoitus Kisu(i)lle!

Luuta

#2906 Re: Re: Re: Re: hah hah Inka

2011-12-22 15:09:13

#2896: - Re: Re: Re: hah hah Inka

Voi herranjestas kun sä olet pihalla kuin lumiukko! Eihän noi sun heitot perustu mihinkään faktaan. Veroasiasikin meni takapuolelleen niin että jysähti!  Nyt kannattaa vähentää sitä foliota pään ympäriltä. Maailma ei ehkä ole ihan sellainen kuin kuvittelet.

Toinen vaihtoehto on, että olet se trolli, joka iskee jokaiseen keskusteluun pahana ihmisenä. Ominaisuuksiin kuuluu, että et ymmärrä yhdistyksistä mitään, mutta koitat olla piikikäs. Siis inhottava olento.

Itse pidän sinua jälkimmäisenä. Huus pois peikko


Vieras

#2916 Re: Re: Re: Re: hah hah Inka

2011-12-22 19:28:48

#2896: - Re: Re: Re: hah hah Inka

Jaa ei toimi vai?!? Mitäs muuta se on kuin lahjoittajien pettämistä kun KKY kerää kissoihin vedoten rahaa mutta tallettaakin ne korkeakorkoisille tileille!?!? Kukahan tässä pettää ja ketä!! Vai millä puolustelet ne muutamat sadattonnit homehtumassa siellä tileillä ja kissat pakkasessa!

Valehtelijoiden klubi

#2919 Re: Re: Re: Re: hah hah Inka

2011-12-22 19:41:41

#2896: - Re: Re: Re: hah hah Inka 

 Nähtävästi mittaat muita oman mittapuusi mukaan; kun itse toimit epärehellisesti, niin kuvittelet myös muiden käyttävän samoja kikkoja. Epäluuloisuutesi kumpuaa ainoastaan omasta vilpillisyydestäsi, onneksi Kisulla ei ole mitään yhteistä kanssasi. Varas varkaita pelkää, tulit paljastaneeksi (tahtomattasi) yhdistyksesi toimintastrategian.