Kannabis laittomaksi!

Kommentoitu viesti

Johanna Hakonen
Espoo

#34 Järkyttävää.

27.03.2009 19:37

Jotenkin tuntuu, että tänne on kerääntynyt kokonainen porukka narkkareita kirjoittelemaan ja yrityksenä aivopestä kansa uskomaan kannabiksen olevan terveellinen aine. Sitä se ei kuitenkaan ole. Ja että sitä käyttää suomessakin hirveän moni ihminen; enpä usko.

Olkoonkin sitten vaikka maailman lievin päihde, TERVEELLISTÄ se ei kuitenkaan ole. Tämän voin ihan lääketieteen kirjasta esittää:
"Hampusta on eristetty noin 60 huumaavaa ainetta, huumaavin aine marihuana ja hasiksessa tetrahydrokanabinoli (TCH). Aineet imeytyvät hyvin nopeasti verenkiertoon. Vaikutukset kestävät noin 4-6 tuntia, mutta virtsasta voi mitata aineita vielä usean vuorokauden kuluttua käytöstä. Hampun vaikutukset ovat erilaisia eri ihmisillä. Tärkein vaikutus on hermoston lamaantuminen, johon voi liittyä mielihyvän tunnetta. Jotkut ahdistuvat ja kokevat vaikutukset epämiellyttävänä. Muita vaikutuksia: silmien punoitus, silmien ja suun kuivuminen, sydämentykytys, arviointi- ja kordinaatiokyvyn heikkeneminen ja muistin huononeminen. Aiheuttaa lisäksi aistiharhoja sekä pysyviä aivomuutoksia.

Nuorille käyttäjile on tyypillistä uteliaisuus ja epätodellinen käsitys päihteistä sekä riippuvuudesta."

Enemmän minä kirjaa uskon kuin kaikkea paskaa mitä netistä löytyy! Internetin tietolähteisiin ei voi koskaan luottaa sataprosenttisesti, melkein kuka vain voi niitä itse muokata mieleisikseen.

"Otetaanpa yksi esimerkki sairaus. ADHD tarkkaavaisuus ja ylivilkkaus häiriö, jota hoidetaan AMFETAMIINIjohdannaisilla lääkkeillä, joka aiheuttaa riippuvuutta ja tuhoaa ihmisaivoja. Näitä lääkkeitä vanhemmat syöttävät lapsilleen siinä uskossa, että lapselle tulee hyvä elämä."

Suomessa on noin parisataa ihmistä, jotka käyttävät amfetamiinia ADHD:n hoitoon. Sitä annetaan kuitenkin HYVIN pieniä määriä ja sen käyttöä valvotaan. Se myös auttaa ADHD:n oireisiin.
En usko että sama toimisi kannabiksen laillistamisen ohessa. Amfetamiinin tapaisena valvottuna käyttönä se voisikin toimia, mutta valvottu käyttö ei varmaan edes onnistuisi.

Aika köyhää täytyy elämä olla jos ilman huumeita ei selviä.

Vastaukset

Vieras

#46 Re: Järkyttävää.

2010-06-01 04:13:05

#34: Johanna Hakonen - Järkyttävää.

Miten voit olla noin naivi?