Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Bögarnas fel

#41097 Re: Re: Re: Re: Miksi jotkut vastustavat tiettyjä asioita?

18.08.2014 11:17

#41090: - Re: Re: Re: Miksi jotkut vastustavat tiettyjä asioita? 

 Niin,mutta eipä kaikilla homopareilla olekaan lapsia,sanoisin jopa ,että useimmilla heistä ei ole ja jos jollain  on niin sitä tapausta koskevat sitten omat adoptiolakinsa,joita ei nyt olla rustaamassa mitenkään uusiksi.

Sinä et kuule  oikein  taida ymmärtää mitä sana ja käsite ´homoseksuaalinen´ tarkoittaa,jos sinä tuollaisia juttelet ,että homoseksuaalilla muka  olisi sama oikeus meidän maassaamme solmia avioliitto kuin muillakin kansalaisilla täysi-ikäisen kumppaninsa kanssa.

EI OLE! Ymmärrätkö?

Siitä tässä koko jutussa onkin kysymys ,että nimenomaan te ja teidänkaltaisenne ette ja  eivät halua sitä oikeutta meille lainkaan suoda. Vaikka tämä oikeus jo KAIKISSA MUISSA pohjoismaissa- myös homoseksuaaleilla kansalaisilla on.

Tästä ei voi kuin päätellä, että ilmeisesti kaikissa muissa pohjoismaissa ihmiset sitten  ovat, yleisesti ottaen hieman  valistuneempia ja sivistyneempiä kuin täällä meilläpäin

.Kyllähän tämä Suomi sellainen ´pohjoismaiden junan viimeinen varavaunu´ on ollut koko itsenäisyytensä matkan  ajan suhteessa muihin pohjoismaihin-"veljeskansoihin ,kuten juhlapuheissa hienosti aina muistetaan sanoa niistä.

Todellisuus sukupuolivähemmistömme kohtelun osalta on  kuitenkin huomattavasti karumpaa tilastoluettavaa...

Ei meidän( lain mukaankaan) tarvitse olenkaan  selittää teille MIKSI me olemme homoseksuaaleja. Me OLEMME homoseksuaaleja ja sen on periaatteessa  riitettävä teille vastaukseksi ilman mitään senkummempia selitysvelvollisuuksia omasta yksityiselämästämme teille.

itse asiassa emme kuitenkaan  ole teille edes tätä vastausta mihinkään uteluunne käytännössä  velvoitettuja antamaan.

Yhtä vähän kuin teilläkään on minkäänlaista velvollisuutta kertoa meille omasta kumppanistanne tai antaa hänestä meille mitään tietoa,ellette halua.

Tätä on tasa-arvo seksuaalisen suuntautumisen suhteen. Se on ymmärrystä ja mm.yksityisasioiden kunnioittamista puolin ja toisin.

Vastaukset

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-08-18 13:04:57