Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#41069 Re: Re: Re: Re: Re: Omia kommenttejasi...

17.08.2014 16:44

#41065: - Re: Re: Re: Re: Omia kommenttejasi... 

 

 

Sen yksin Jumala tietää,  mutta ajankohdat tietysti puhuvat omaa kieltään,  ja pääministerin kannanotto osallistumalla pride-kulkueeseen on voimakas viesti,  jonka taivaskin noteeraa. Kuulemma hän ehti palo-alueelle vasta viikon päästä.  Näin kertoi paikallinen Aamulehti.
Jumala antakoon näkökykyä!  

On armollista jos Jumala puhuu!   Kun ei enää millään tavalla puhu,  se on todella hirveä hetki.


Osattaisiinpa vain tätä puhetta tunnistaa oikeaan suuntaan.  Sanasta tiedän,  että luomakunta  on eräs tuomion perusta,  kenelle siitä kiitos menee?  Jumala on asettanut sen näkyville,  se puhuu kauneudellaan hänestä,  tulkinta on vapaa.  Kuka tämän kaiken takana on?
 Nyt ei taida kiitos mennä monen suusta muualle,  kuin evoluutiobiologille. 

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-08-17 17:42:49



Vieras

#41072 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omia kommenttejasi...

2014-08-17 18:17:59

#41069: - Re: Re: Re: Re: Re: Omia kommenttejasi... 

 Jaa että Ruotsin metsäpalo oli sen syytä että pääministeri osallistui Pride-paraatiin...niinkö? Metsäpalo oli kyllä syttynyt jo ennemmin ja mitä ihmettä pääministeri olisi palo paikalla tehnyt? Osallistunut sammutukseen..vai? Taidat olla oikea järjen jättiläinen!


Vieras

#41073 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omia kommenttejasi...

2014-08-17 18:19:19

#41069: - Re: Re: Re: Re: Re: Omia kommenttejasi... 

 Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietää  Sen yksin Polly tietä. Ja HALUAA KEKSIN!