Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#40836 Mira-nimimerkille

13.08.2014 14:41

Mira, totesit Raamatunkin olevan vain ihmisten kirjoittamaa. Mira, sanojiahan löytyy joka lähtöön ja toinen toistaan parempia. Ihan kaikkia ei kuitenkaan kannata uskoa.

Jumala on antanut Raamatussa meille ihmisille kaikki ne neuvot ja ohjeet, joita tarvitsemme. Jumala on käyttänyt ihmisiä apunaan Raamatun kirjoittamisessa. Ihmiset toimivat ns. "sihteereinä", samoin tekevät myöskin maalliset johtajat. Raamatun sana on Pyhän Hengen vaikuttamaa.

Jumala on kaikkia ihmisiä rakastava Jumala. Ihmisen pahin virhe on epäillä Jumalan luotettavuutta. Uskovana ihmisenä olen todennut, että Herra sallii kärsimykseni ja kiusaukseni, mutta ei koskaan enempää kuin voin kestää. Hän avaa aina ulospääsyn.

Monesti tehdään vääriä johtopäätöksiä maailman muuttumisen johdosta. Ajatellaan, että nyt ihminen tietää niin paljon enemmän. Höpö. Suhteessa Jumalaan ihminen ei tiedä yhtään enempää kuin ennenkään. Voi kyllä kuvitella tietävänsä.

Jumalan vastustaja, sielunvihollinen, on myöskin samalla ihmisten vastustaja, ei halua mitään hyvää. Kuten toukka puun kuoren alla se nakertaa ja kalvaa tätä maailmaa, myöskin samalla vastustaa Jumalaa. Eniten se saa aikaan pahaa jälkeä niiden kohdalla, jotka eivät usko Jumalalla vastustajaa olevankaan.

Yhteenvetona voisikin todeta: Maailma on niin muuttunut, ettei muuhun voi luottaa, ainoastaan Jumalaan ja Hänen hyvään tahtoonsa meitä kohtaan. Ja voisihan sitä todeta Suomessa olevan uskonnonvapaus ja sananvapaus. 

Vastaukset


Vieras

#40838 Re: Mira-nimimerkille

2014-08-13 15:25:57

#40836: - Mira-nimimerkille 

Jumala on käyttänyt ihmisiä apunaan Raamatun kirjoittamisessa. "

 

Taitaapi olla ihan toisin päin: Ihmiset ovat käyttäneet Jumalaa keppihevosenaan omien valtapyrkimystensä kirjaamisessa Raamattuun. Sama koskee myös Raamatun tulkintaa.


Vieras

#40842 Re: Mira-nimimerkille

2014-08-13 18:49:29

#40836: - Mira-nimimerkille 

 

Tuokin joutavanpäiväinen jeesustelu liittyy aivan olennaisesti Suomen eduskunnan lainsäädäntötyöhön?