Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Totuus ei ole vihapuhetta.

#40136 Re: Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

03.08.2014 06:00

#40133: Regulator - Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

Totuus ei ole vihapuhetta. Hiv on tutkimusten mukaan homojen kansantauti ja sitä ei muuta kukaan muuksi. Sinä vaan et kestä totuutta, joka tutkimuksissa on todistettu. Suomalaiset naisen ja miehet avioliitossa eivät hyväksy hivin levittämistä naisen ja miehen avioliittoon. Tätä homot eivät pysty ohittamaan, joten kukaan kansanedustaja ei uskalla lähteä tukemaan hivin levittämistä lisää avioliittolailla. Vaalit ovat tulossa ja katso mitä tapahtuu. Lakivaliokunta ei hyväksy homoliittojen sotkemista avioliittoon eikä viattomia lapsia saa adoptoida homohivin levittäjiin.

Homous ei ole tasa arvoa, koska siitä puuttuu toinen sukupuoli. Tämäkin on totuus jota homot eivät ohita. Eli tasaarvolla ei pidä valehdella Suomessa. Se ei kannata. Valheella on lyhyet jäljet.

Pornokuvien lähettäminen tänne julkisesti on viha puhetta naisen ja miehen avioliittoa vastaan ja epäasiallista rienaamista ja halventamista. Poliisi reakoi siihen aikanaan.

Vastaukset

Regulator

#40165 Re: Re: Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

2014-08-03 14:51:41

#40136: Totuus ei ole vihapuhetta. - Re: Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

"Totuus ei ole vihapuhetta", aivan totta , mutta sinun kirjoittelusi täällä ON  nimenomaan,yksinomaan ja vain vihapuhetta meitä homoseksuaaleja ihmisiä kohtaan.

Sinä älä  täällä mistään AIDS-tutkimuksista puhu,sillä et tajua edes käsitteiden ´tutkimus´ ja ´tilasto´eroa!

Sano MINKÄ ja KENEN´proffan´tai lääketieteen lisensiaatin   kirjoittaman THL:n julkaiseman  painatteen olet muka lukenut   (Siis huom.TUTKIMUKSEN- ei vain pelkkiä  tilastoja) ?

Tutkimustasoisen,lääketieteellisen tekstin lukeminen (tämän ole jo kerran ennenkin sanonut sinulle) ja sen ymmärtäminen niinkuin se on tarkoitettu,tai ylipäätään edes siinä käytettyjen lääketieteellisten termien ym. enemmän tai vähemmän tarpeellisten  sivistyssanojen  merkitysten ymmärtäminen vaatii niiden lähestymistä vakavasti asiaan paneutuvalla ja siitä selvää ottavalla ,vaikka sitten  vain puhtaasti kielitieteelliseltä ja kielen ymmärtämisen kannalta,eli sanalla sanoen: se vaatii jonkunlaista ,akateemisentasoista henkistä ponnistelua aiheen selvittämiseksi-edes itselleen. ...

Siis olepa nyt  rehellinen itsellesi:olisiko sinusta EDES tähän ?

Tutkimustekstikokonaisuus käsittää muuten yleensä vähintään kymmeniä sivuja juuri tuontasoista tekstiä.

Joten eiköhän jätettäisi nyt näistä tutkimuksista puhuminen ja niihin viittaaminen kokonaan ,kun emme ole ,käsittääkseni kumpikaan meistä, edes lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoita,puhumattakaan ,että terveydenhuollon ammattilaisia. Vai oletko sinä,kenties?

Jos olet, sano se nyt tässä julkisesti,ei siinä oppisaavutuksessa mitään häpeämistä ole ja turha ujous nyt pois vaan. Kaikille nyt vaan siis  nimi tiedoksi ja se myös  mikä on lääketieteen opintoarvosi ja mistä yliopistosta aikanasi valmistuit.