Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Regulator

#40133 Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

03.08.2014 01:24

#40131: Regulator - Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

Haluan vielä lisätä tuohon edelliseen kommenttini sen,että sinä et pysty millään tuomarien kelpuuttamalla syyllä vastaamaan mahdollisista viharikoksista.

Tuo sinun  täällä kirjoittelusikin on periaatteessa jo sitä,toki lievemmässä muodossa ja puheiden esittämisen asteella toki vielä,mutta se että sinulla tosiaan on joka päivä aihetta tuohon ,nimenomaan homoseksuaalien asiaan kohdistuvaan vihanpurkuusi on kyllä asia minkä todellakin kehottaisin sinua selvittämään itsellesi ennen,kuin joudut niitä sen syitä vankilassa yksiksesi sitten  miettimään.

Tämä on siis (sinunkin kannaltasi) vakava asia ja tietenkin toivoisin,että sinäkin ottaisit sen myös  siltä kannalta.

Jos minun täytyisi ainoastaan yhdellä sanalla luonnehtia tuota sinun kirjoitustyyliäsi,niin kuvaavin sana olisi mielestäni:´räkiminen´. Sitä sinä täällä teet aamusta iltaan.Et sinä mitään ´osallistu keskusteluun´, tai ´esitä mielipiteitäsi´,sinä olet täällä vain ,ikäänkuin räkimässä tekstiäsi päällemme,siis kaikkien meidän ,homoseksuaalisten ihmisten päälle. Aika moni meistä on varmaan kyllästynyt tuohon ´räkimiseesi´.

Älä ole niin varma siitä,että ihmiset jaksaisivat loputtomiin katsella tuota järjestelmälistä vihapuhekampanjaasi täällä,äläkä epäile etteikö keinoja, esim. THL:n nimen väärinkäyttöön vihapuheiden esittämiseksi olisi lain mukaan käytettässä ja olemassa ja etteikö niihin puheisiin voitaisi lainkaan puuttua. Esim. soitto ja puheidesi raportoiminen THL:n  AIDS-tiedotusvastaavalle on eräs niistä.

Se on sekä kaikkien käytettävissä,että  täysin laillinen keino epäasialliseen solvausviestintääsi puuttumiseksi.

Tämän sivuston ylläpito sensijaan ei näytä reagoivan mihinkään ,joten sivuston käyttäjinä meillä pitäisi kaikilla olla oikeus tietää onko tällä koko sivustolla ylläpitoa lainkaan.

Vastaukset

Totuus ei ole vihapuhetta.

#40136 Re: Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

2014-08-03 06:00:32

#40133: Regulator - Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

Totuus ei ole vihapuhetta. Hiv on tutkimusten mukaan homojen kansantauti ja sitä ei muuta kukaan muuksi. Sinä vaan et kestä totuutta, joka tutkimuksissa on todistettu. Suomalaiset naisen ja miehet avioliitossa eivät hyväksy hivin levittämistä naisen ja miehen avioliittoon. Tätä homot eivät pysty ohittamaan, joten kukaan kansanedustaja ei uskalla lähteä tukemaan hivin levittämistä lisää avioliittolailla. Vaalit ovat tulossa ja katso mitä tapahtuu. Lakivaliokunta ei hyväksy homoliittojen sotkemista avioliittoon eikä viattomia lapsia saa adoptoida homohivin levittäjiin.

Homous ei ole tasa arvoa, koska siitä puuttuu toinen sukupuoli. Tämäkin on totuus jota homot eivät ohita. Eli tasaarvolla ei pidä valehdella Suomessa. Se ei kannata. Valheella on lyhyet jäljet.

Pornokuvien lähettäminen tänne julkisesti on viha puhetta naisen ja miehen avioliittoa vastaan ja epäasiallista rienaamista ja halventamista. Poliisi reakoi siihen aikanaan.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-08-04 06:25:08