Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Regulator

#40131 Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

03.08.2014 00:05

#40100: Homous on rappiotila. - Re: Re: Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa

Jokainen nimi kansalaisaloitteessa on :

a )täysi-ikäisen henkilön kirjoittama

b) todellinen,olemassaoleva ja kaikki niistä nimistä virallisesti vahvistettuja ja tarkastettavissa

c) taatusti kaikki nimet ja jokaineni niistä aivan omasta tahdosta ja vapaaehtoisesti jokaisen itsensä kirjoittama.

Niin,että .... :

LOPETAPPAS NYT SINÄKIN , ´HERRA RAPPIOTILA´ TUON PÖTYPUHEEN LEVITTÄMINEN,VASTOIN PAREMPAA TIETOA PUHUMISESI,ELI SIIS KIRJOITTAMISESI,SEKÄ TUO  JATKUVA VALEHTELUSI ,ELI JULKINEN VALHEITTEN SYÖTTÖYRITTÄMISESI JA KOKO TUO YKSITYINEN,TÄYSIN IRRATIONAALINEN VIHANPURKAMISESI,JOKA ILMENEE JOKA AINOA PÄIVÄ TÄÄLLÄ JULKISESSA JA HUOM.(KUTEN TEKIN AINA PAINOTATTE):TÄÄLLÄ, M Y Ö S  LASTEN JA KESKENKASVUISTEN NÄHTÄVILLÄ OLEVASSA MEDIASSA.

ps. sana *´irrationaalinen ´,tarkoittaa: 1)jotain järjettömyyttä tai2) esim. ´todisteeksi asiaan kuulumatonta´,tai sellaiseksi kelpaamatonta ,esim.lausuntoa oikeussalissa,oikeudenistunnossa...(sellaisissa on muuten nykyään  käsitelty,jo onneksi,  monia viharikoksiakin....)

VARO VAAN ;ETTET ITSE OLE NIISTÄ VIELÄ JOKU PÄIVÄ SINÄKIN,TUOTA MENOA, VASTAAMASSA OIKEUDESSA !

Tuo sinun valitsemasi viha-ajattelun tie nimittäin johtaa väistämättä  juuri sinne sen,joka niitä vihaoppeja alkaa sitten jo käytännössäkin toteuttamaan ja päätyy sitten,  esim. henkirikokseen syyllistymiseen ja siitä tietenkin mitä todennäköisimpään kiinnijäämiseen ja saa pitkän vankilatuomion,ellei sitten pystytä osoittamaan syyntakeettomaksi, jolloin tuomion suorittaminen vankilassa vaihtuu tietenkin, psykiatrin lausunnon ja todistuksen jälkeen, siirroksi vankimielisairaalaan. Kuulostaako kivalta tulevaisuudelta ?

Vastaukset

Regulator

#40133 Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

2014-08-03 01:24:17

#40131: Regulator - Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

Haluan vielä lisätä tuohon edelliseen kommenttini sen,että sinä et pysty millään tuomarien kelpuuttamalla syyllä vastaamaan mahdollisista viharikoksista.

Tuo sinun  täällä kirjoittelusikin on periaatteessa jo sitä,toki lievemmässä muodossa ja puheiden esittämisen asteella toki vielä,mutta se että sinulla tosiaan on joka päivä aihetta tuohon ,nimenomaan homoseksuaalien asiaan kohdistuvaan vihanpurkuusi on kyllä asia minkä todellakin kehottaisin sinua selvittämään itsellesi ennen,kuin joudut niitä sen syitä vankilassa yksiksesi sitten  miettimään.

Tämä on siis (sinunkin kannaltasi) vakava asia ja tietenkin toivoisin,että sinäkin ottaisit sen myös  siltä kannalta.

Jos minun täytyisi ainoastaan yhdellä sanalla luonnehtia tuota sinun kirjoitustyyliäsi,niin kuvaavin sana olisi mielestäni:´räkiminen´. Sitä sinä täällä teet aamusta iltaan.Et sinä mitään ´osallistu keskusteluun´, tai ´esitä mielipiteitäsi´,sinä olet täällä vain ,ikäänkuin räkimässä tekstiäsi päällemme,siis kaikkien meidän ,homoseksuaalisten ihmisten päälle. Aika moni meistä on varmaan kyllästynyt tuohon ´räkimiseesi´.

Älä ole niin varma siitä,että ihmiset jaksaisivat loputtomiin katsella tuota järjestelmälistä vihapuhekampanjaasi täällä,äläkä epäile etteikö keinoja, esim. THL:n nimen väärinkäyttöön vihapuheiden esittämiseksi olisi lain mukaan käytettässä ja olemassa ja etteikö niihin puheisiin voitaisi lainkaan puuttua. Esim. soitto ja puheidesi raportoiminen THL:n  AIDS-tiedotusvastaavalle on eräs niistä.

Se on sekä kaikkien käytettävissä,että  täysin laillinen keino epäasialliseen solvausviestintääsi puuttumiseksi.

Tämän sivuston ylläpito sensijaan ei näytä reagoivan mihinkään ,joten sivuston käyttäjinä meillä pitäisi kaikilla olla oikeus tietää onko tällä koko sivustolla ylläpitoa lainkaan.

Pornon levitys on viha puhetta naisen ja miehen avioliittoa vastaan.

#40137 Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

2014-08-03 06:15:45

#40131: Regulator - Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

Homous ei voi koskaan olla tasa arvoinen, koska toinen sukupuoli puuttuu. Täysin mahdotonta. Keksi parempi selitys. Pelottelu on homojen vanha konsti saada hiljaiseksi. Homojen vihapuheet ovat juuri tätä. Kerrotaan rohkeasti homouden pimeästä puolesta, koska ihmiset eivät siitä tiedä. Hiv on edelleen homojen kansantauti ja thl on tutkimuksisssaan näin todennut. Se tieto on tärkee kansanedustajille, kun päätettään ettei homoliittoja hyväksytä avioliittoon.

Lisäksi Euroopasta saatu kokemus homoliitoista pitää nostaa ihmisten tietoisuuteen sekä kansanedustajien tietoon, jotta lakialoite kaadetaan. Homot eivät halua tätä tietoo ja sanovat sitä vihapuheeksi, kun eivät muuta voi.