Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#38633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R Onko sanoilla hutaisu ja kyhäelmä

13.07.2014 17:02

#38631: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R Onko sanoilla hutaisu ja kyhäelmä miel

 

Eihän sitä mirriä ja dinoa yhtäaikaiseksi saa.  Ovathan evoluutio- kriittisetkin tutkijat tieteellisen koulutuksen saaneita,  eivätkä aivan höynäytettävissä.

Sen sijaan verisolujen löytyminen dinon reisiluusta on toinen asia.  Mutta en ottele kantoja suuntaan tai toiseen,  tehkööt sen viisaammat.  Mielenkiintoista tosin on  joskus vilkaista näitä aivan toisenlaisia ajatuksia,  kuin esim:

Dinosauruslöytöjen aitous on varmistettu huolellisissa tutkimuksissa ja pehmytkudoksia on tähän mennessä havaittu jo yli 30 tutkitusta näytteestä. Eräässä tutkimusraportissa todetaan, että pehmytkudoksia voitiin eristää noin joka toisesta jurakauden (145,5 – 199,6 miljoonaa evoluutiovuotta sitten) dinosauruksen luusta.19

Nyt on näiden luiden pitkään ikään uskovien vuoro selittää, kuinka kaikki nämä kudokset olisivat voineet säilyä jopa 200 miljoonaa evoluutiovuotta.20

Miksi kaikki nämä kudokset, solut ja valkuaisaineet eivät ole hajonneet, jos ne ovat kymmenien miljoonien evoluutiovuosien ikäisiä? Biochemist-ammattilehden arvion mukaan kollageeni ei voisi säilyä edes kolmea vuosimiljoonaa ihanteellisessa nollan celsius-asteen lämpötilassa9 Ei olekaan mikään ihme, että näistä havainnoista ei suurelle yleisölle suunnatussa viestinnässä juurikaan puhuta. Jos fossiilit ja kivikerrostumat, mistä ne on löydetty, osoittautuvat tuhansien vuosien ikäisiksi, johtaa se koko fossiilihistorian ja samalla koko evoluutioteorian uudelleen tulkintaan.

 



 

Vastaukset


Vieras

#38634 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R Onko sanoilla hutaisu ja kyhäe

2014-07-13 17:36:09

#38633: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R Onko sanoilla hutaisu ja kyhäelmä

Linkkaamani artikkeli kertoo, että ei voida todistaa biomateriaalin olevan dinon omaa vaan se voi olla jonkin dinon materiaalia hyväksi käyttäneen eliön.

Koska tätä ei voitu todistaa, todistustaakka on edelleen evoluutioteorian vastustajilla. Puolustajien aika reagoida asiaan tulisi vasta sitten, kun tämä todistus on riittävän aukoton.

http://phys.org/news/2011-06-evidence-dinosaur-soft-tissue.html