Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Bögarnas fel

#38122 Re: Re: Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´ enemmän kuin vahvaa liioittelua

07.07.2014 23:56

#38116: hiv ja aidsi ei leiki se tappaa. - Re: Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´ enemmän kuin vahvaa liioittelua

Opettele sinä kirjoittamaan edes se "Aku Ankka" oikein ,ennenkuin muiden lukutaitoa arvostelet!

Kaikki seksuaalinen kanssakäyminen on,kaikkia  hyviä yleisinhimillisiä periaatteita noudattaen ja kunnioittaen  aina  vapaaehtoista - muussa tapauksessa  ja kun se on  pakotettua,niin   kysymyksessä onkin sitten vain  raiskaus, mikä taas on rikosnimike  teolle , jonka kohteeksi alistettu osapuoli on joutunut olemaan siinä asemassa vastoin tahtoaan...

Kaikki kyllä tietävät, miten huono tällainen tapaus ja tilanne on ja on  loppujen lopuksi oleva  kaikille sen osapuolille, joten se toimii kyllä aina riittävän vahvana pidäkkeenä useimmille, jotka kyllä muuten saattavat esim. raiskauksesta (tai jopa sen kohteena olosta)mielessään  fantasioida.

Psyykkisesti normaali ihminen osaa kuitenkin pitää fantasian ja todellisuuden näkemiset erillään toisistaan.

Turhaan sinä sitä seksin  vapaaehtoisuutta siis nyt   tässä noin tähdentelet ja alleviivaat.

Aivan sama kuin sanoisit:" Kuvitelkaa, se mies meni sen  naisen kanssa vapaaehtoisesti sänkyyn HUOM! vapaaehtoisesti ,se mies oli siis vapaaehtoisesti sen naisen kanssa , kuvitelkaa ...naisen kanssa! !"

Kuulostaisiko tuo  mielestäsi kovin älykkäältä, tuon hokeminen ?

Koko lääkärikuntaa sanomisineen  sinun on muuten aivan  turha yrittää vetää mukaan tähän asiaan: esim.  ortopedit, kirurgit, silmälääkärit , osteopatiaan erikoistuneet, tai hammaslääkärit eivät taatusti  sano, eivätkä varsinkaan kirjoita  AIDS:in hoidosta yhtään mitään SILLÄ SE EI YKSINKERTAISESTI  OLLENKAAN KUULU HEIDÄN OMAAN ERIKOISALANSA PIIRIIN.

Vastaukset

THL on rautaa ja täynnä hyviä lääkäreitä
Vieras

#38123 Re: Re: Re: Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´ enemmän kuin vahvaa liioittelua

2014-07-08 02:36:24

#38122: Bögarnas fel - Re: Re: Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´ enemmän kuin vahvaa liioittelua

THL tutkii ja sen mukaan tehdään oikeita päätöksiä. HIV on homojen kansantauti ja siitä ei homot tykkää, mutta täyttä totta. Totuus tekee kipeää kun homot kuvittelee että homous on normaalia. Homous on himon kyllästämää haureutta, joka tuhoaa ihmisen hiv ja aidsin kautta. Homot leikkii, mutta aidsi tappaa. Rakkaus ei tartuta toiselle hiviä ja aidsia vaan moraaliton himo. On luonnotonta hillua viemäreissä ja sieltä saa ihan vapaaehtoisesti tappavan taudin. KUKAAN KANSANEDUSTAJA EI USKALLA TUKEA AVIOLIITTO LAILLA HIV JA AIDSI POTILAITA LISÄÄ. HOLLANNISSA HOMOLIITOT OVAT LISÄNNEET HIV JA AIDSI TARTUNTOJA. Suomessa on 3% homoja, jotka levittää hiviä ja tällainen tappavaa tautia tartuttava porukka pitäisi päästää avioliittoon. Ei avioliittoon vaan ammattilaisten eheytyshoitoon ja opettelemaan käytöstapoja.

 


Vieras

#38128 Re: Re: Re: Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´

2014-07-08 05:22:03

#38122: Bögarnas fel - Re: Re: Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´ enemmän kuin vahvaa liioittelua Olis syytä jo lukea ja ottaa asiasta tietoa!

Koskaan ei olla "näillä vaarallisilla alueilla olemista liioiteltu ja kerrottu eikä varoitettu tarpeeksi". Olis aika herätä jo todellisuuteen. Asiat luonnoton ja luonnollinen ovat ihan eri asioita. Luonnollinen, luonnonmukainen parisuhde muodostuu vain naisen ja miehen välille, mutta luonnoton, normaalista käytöksestä poikkeava ei sitä luonnollista ole. Peräsuolella on muu tarkoitus, eikä se kestä kaikenlaista käyttöä, siksi ne vaivat ja vaikeudet tulevat. Näilläkin sivustoilla on niistä kerrottu vähän "siitä todellisuudesta". Sehän on niinkuin ruuan laittaminen suuhun on normaalia, mutta jos ruokaa työnnetään nenään tai korviin, niin onhan se normaalista poikkeavaa. Nämä asiat pitäisi jokaiselle olla itsestään selvyyksiä, ettei niitä tarvitsis aikuisille neuvoa kuin pienille lapsille.