Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

hiv ja aidsi ei leiki se tappaa.

#38116 Re: Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´ enemmän kuin vahvaa liioittelua

07.07.2014 21:06

#38114: - Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´ enemmän kuin vahvaa liioittelua

Hiv on homojen kansantauti THL. Aidsi tappaa kantajansa. Tämän ovat saaneet todeta ne jotka ovat leikkimään huom!vapaaehtoisesti siis vapaaehtoisesti lähteneet. Ja homot leikkivät yhä ja leikkivät todella vaarallisella tartunnalla ja tappavalla taudilla. Koko lääkärikunta toteaa ettei näistä voi parantua koskaan. Lukekaa hyvät ihmiset muutakin kuin Aku ankkoja.

Vastaukset

Bögarnas fel

#38122 Re: Re: Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´ enemmän kuin vahvaa liioittelua

2014-07-07 23:56:12

#38116: hiv ja aidsi ei leiki se tappaa. - Re: Re: AIDS:in nimittäminen ´kansantaudiksi´ enemmän kuin vahvaa liioittelua

Opettele sinä kirjoittamaan edes se "Aku Ankka" oikein ,ennenkuin muiden lukutaitoa arvostelet!

Kaikki seksuaalinen kanssakäyminen on,kaikkia  hyviä yleisinhimillisiä periaatteita noudattaen ja kunnioittaen  aina  vapaaehtoista - muussa tapauksessa  ja kun se on  pakotettua,niin   kysymyksessä onkin sitten vain  raiskaus, mikä taas on rikosnimike  teolle , jonka kohteeksi alistettu osapuoli on joutunut olemaan siinä asemassa vastoin tahtoaan...

Kaikki kyllä tietävät, miten huono tällainen tapaus ja tilanne on ja on  loppujen lopuksi oleva  kaikille sen osapuolille, joten se toimii kyllä aina riittävän vahvana pidäkkeenä useimmille, jotka kyllä muuten saattavat esim. raiskauksesta (tai jopa sen kohteena olosta)mielessään  fantasioida.

Psyykkisesti normaali ihminen osaa kuitenkin pitää fantasian ja todellisuuden näkemiset erillään toisistaan.

Turhaan sinä sitä seksin  vapaaehtoisuutta siis nyt   tässä noin tähdentelet ja alleviivaat.

Aivan sama kuin sanoisit:" Kuvitelkaa, se mies meni sen  naisen kanssa vapaaehtoisesti sänkyyn HUOM! vapaaehtoisesti ,se mies oli siis vapaaehtoisesti sen naisen kanssa , kuvitelkaa ...naisen kanssa! !"

Kuulostaisiko tuo  mielestäsi kovin älykkäältä, tuon hokeminen ?

Koko lääkärikuntaa sanomisineen  sinun on muuten aivan  turha yrittää vetää mukaan tähän asiaan: esim.  ortopedit, kirurgit, silmälääkärit , osteopatiaan erikoistuneet, tai hammaslääkärit eivät taatusti  sano, eivätkä varsinkaan kirjoita  AIDS:in hoidosta yhtään mitään SILLÄ SE EI YKSINKERTAISESTI  OLLENKAAN KUULU HEIDÄN OMAAN ERIKOISALANSA PIIRIIN.