Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Regulator

#37368 Re: Re: Re: Hölmöys todistaa älyn puutteesta yksilöllä-joukossa taas tyhmyys tiivistyy....

29.06.2014 16:49

#37302: - Re: Re: Hölmöys todistaa älyn puutteesta yksilöllä-joukossa taas tyhmyys tiivistyy....

Eivät ne ihan halvaksi tule liikennevammojenkaan hoitokulut yhteiskunnalle,jos vielä nuorelta ihmiseltä (kuten valitettavan monet vammautuneista ovat) esim. työkykykin menee loppuiäksi.

Kaikkien tartuntatautienkin tilastoissa jokainen tapaus on tietenkin  liikaa, mutta puhe ´kansantaudista´ on kyllä liioittelua AIDS:in kohdalla sen todellisten kuolleisuuslukujen valossa.

Koska siihen tämän vuoden puolella on kuollut vain muutama ihminen (ks. se THL:n kuolemaanjohtaneiden HIV-tartuntojen tilastot  vuosittain), niin aivan yhtä hyvin voitaisiin sitten esim. sellaiset trooppisen ilmanalan sairaudet ,kuten dengue-kuume, tai bilhartsia nimetä ´kansantaudeiksi´.Onhan niihinkin täällä jokunen kaukomatkailija kuollut. Nuo taudit ovat hyvinkin vaarallisia ja tappavia.

Epäilemättä ne sitä ovat laajassakin mitassa  -niissä maissa missä sitä esiintyy- mutta jonkinasteista tartuntatapausten määrää,niiden esiintymisfrekvenssiä eli tartuntojen esiintyvyyden tiheyttä (suhteutettuna väkilukuun) tuollainen nimitys kyllä vaatii.

Diabetes esim. kuuluu ns, ´Suomalaiseen tautiperimään´ja on sen vuoksi luokiteltu ´ kansantaudiksi´- sydän-ja sepelvaltimotaudit ovat myös. Nimitys ´homomiesten kansantauti´ on monessakin mielessä ongelmallinen:                         1) homoseksuaalit täällä (niin miehet kuin naisetkin) , kuuluvat  pääsääntöisesti samaan kansakuntaan kuin muutkin täällä ,eivätkä sinänsä siis muodosta mitään omaa,erillistä etnistä tai kielellistä ryhmäänsä ts.  ´kansaa´.

2) jos tuon ryhmän vielä  katsotaan koostuvan vain ja  pelkästään yhden sukupuolen edustajista, niin silloin ollaan jo hyvin lähellä sanojen ja käsitteiden täysin mielivaltaista muokkausta kulloisenkin manipulaatiotarpeen mukaisiksi (esim.suhteessa mediaan)

.Kyseessähän on yksinkertaisesti sanottuna lähinnä sukupuolitauti (+ siis ne huumeruiskutartunnat  mukana lisäksi. )Tältä pohjalta siihen on suhtauduttava hoitoyksikköjen tasolla ja terveydenhuollon piirissä, ja niinhän siihen näillä tahoilla myös suhtaudutaan.Onhan se,täällä tapahtuva, sentään  yli sadantuhannen,  tautia koskaan sairastamattoman ihmisen leimaaminen sen pääasiallisiksi kantajiksi  levittäjiksi lähinnä jo aivan  absurdia syyttelyä.

Äänekästä ja näkyvää ,mutta ei onneksi kovin pitkälle kantavaa

Vastaukset


Vieras

#37372 Re: Re: Re: Re: Hölmöys todistaa älyn puutteesta yksilöllä-joukossa taas tyhmyys tiivistyy....

2014-06-29 17:24:23

#37368: Regulator - Re: Re: Re: Hölmöys todistaa älyn puutteesta yksilöllä-joukossa taas tyhmyys tiivistyy....

 

Totta puhut,  liikennevammautuminen on  todella kallista.  Ei kuitenkaan kaikissa vammaryhmissä.  (Niskavammat ne menee mappiin Ö  yhä etelleen vakkuutuslaitosten suureksi iloksi,  ja potilaiden suureksi suruksi.)

mutta sitten:

"Tältä pohjalta siihen on suhtauduttava hoitoyksikköjen tasolla ja terveydenhuollon piirissä, ja niinhän siihen näillä tahoilla myös suhtaudutaan."

MUTTA

Yhden sukupuolen avioliittojen myötä on tullut esiin sitten omituinen totalitaristinen terveydenhuollon "laput silmillä" konsensus,  joka kriminalisoi totuuden kertojat myös  fyysisen terveyden alueella:

"Terveydenhuoltohenkilöstö ei saa leimata eikä varoittaa homosuhteista, vaan sen sijaan homojen terveydenhuoltoon tulee panostaa enemmän."


Ja viimeisintä tietoa ei tietoajumalaoivassa maailmassa saakkaan yhtäkkiä esittää.  Se kun menee toisten ihmisoikeuksien alueelle.    Oi,  oi,  oi.  
SEn sijaan kasvatus  - ja sosiaalialan työntekijöistä tulee painajaismainen orwellilainen vanhempien kyyläämistaho,  joka todella ryöstää lapset omilta vanhemmiltaan sanctioin,  joskus jopa anastaa nämä!

Eli rahaaa vain rutkasti terv,huoltoon,  mutta ei ennaltaehkäisevää valistusta.   Vakavammminhan tätä maksetaan siellä nuorten tyttöjen elämässä esim.Yhdysvalloissa seksivälitteisten tautien  valtavana nousuna,  ja vakavien jälkitautien kärsimisinä.  Ja ollaan todella suurten ja vaikeiden todellisuuksien edessä.