Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #37372 Re: Re: Re: Re: Hölmöys todistaa älyn puutteesta yksilöllä-joukossa taas tyhmyys tiivistyy....

29.06.2014 17:24

#37368: Regulator - Re: Re: Re: Hölmöys todistaa älyn puutteesta yksilöllä-joukossa taas tyhmyys tiivistyy....

 

Totta puhut,  liikennevammautuminen on  todella kallista.  Ei kuitenkaan kaikissa vammaryhmissä.  (Niskavammat ne menee mappiin Ö  yhä etelleen vakkuutuslaitosten suureksi iloksi,  ja potilaiden suureksi suruksi.)

mutta sitten:

"Tältä pohjalta siihen on suhtauduttava hoitoyksikköjen tasolla ja terveydenhuollon piirissä, ja niinhän siihen näillä tahoilla myös suhtaudutaan."

MUTTA

Yhden sukupuolen avioliittojen myötä on tullut esiin sitten omituinen totalitaristinen terveydenhuollon "laput silmillä" konsensus,  joka kriminalisoi totuuden kertojat myös  fyysisen terveyden alueella:

"Terveydenhuoltohenkilöstö ei saa leimata eikä varoittaa homosuhteista, vaan sen sijaan homojen terveydenhuoltoon tulee panostaa enemmän."


Ja viimeisintä tietoa ei tietoajumalaoivassa maailmassa saakkaan yhtäkkiä esittää.  Se kun menee toisten ihmisoikeuksien alueelle.    Oi,  oi,  oi.  
SEn sijaan kasvatus  - ja sosiaalialan työntekijöistä tulee painajaismainen orwellilainen vanhempien kyyläämistaho,  joka todella ryöstää lapset omilta vanhemmiltaan sanctioin,  joskus jopa anastaa nämä!

Eli rahaaa vain rutkasti terv,huoltoon,  mutta ei ennaltaehkäisevää valistusta.   Vakavammminhan tätä maksetaan siellä nuorten tyttöjen elämässä esim.Yhdysvalloissa seksivälitteisten tautien  valtavana nousuna,  ja vakavien jälkitautien kärsimisinä.  Ja ollaan todella suurten ja vaikeiden todellisuuksien edessä.