Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#37001 Re: Re: Re: Surkea laki esitys

26.06.2014 17:46

#36989: - Re: Re: Surkea laki esitys

"Tästä lauseesta oli vahingossa jäänyt/tai jätetty pois se keskeinen asia, että Suomen nykyisen avioliittolain mukaan; avioliitto on määritelty yhden naisen ja yhden miehen väliseksi liitoksi."

Siinäpä se: Suomen laki vielä ei tunnusta avioliiton laajempaa merkitystä, kiitos vastaan hangoittelevien lainkäyttöön kiinni päässeitten jeesusten je persumielisten. Ihmisoikeuksien julistuksessa, johon Suomi on sitoutunut, se määritellään kaikkien oikeudeksi eikä siinä rajoiteta, että osapuolten on oltava eri sukupuolta. Samoin vastaava rajoitus kaikilla samoilla oikeuksilla varustettuun liittoon, joka ei ole samaan aikaan diskriminoiva paljastavan siviilisäätynimikkeen takia, on Suomen perustuslain ja toisaalta yksityisyyden suojalainsäädännön takaama oikeus, joka ei nyt toteudu.


Vastaukset

Ylpeästi ja rohkeasti mitään salaamatta

#37003 Re: Re: Re: Re: Surkea laki esitys

2014-06-26 18:21:06

#37001: - Re: Re: Re: Surkea laki esitys

Samoin vastaava rajoitus kaikilla samoilla oikeuksilla varustettuun liittoon, joka ei ole samaan aikaan diskriminoiva paljastavan siviilisäätynimikkeen takia, on Suomen perustuslain ja toisaalta yksityisyyden suojalainsäädännön takaama oikeus, joka ei nyt toteudu.

Kuulepas, entä esim. lapsi, eronnut, naimaton ja leski?

Miten ne "kruksattais"?

 

 

Suomeen ei homoviä enää.

#37034 Re: Re: Re: Re: Surkea laki esitys

2014-06-27 05:26:08

#37001: - Re: Re: Re: Surkea laki esitys

Suomen laki kieltää vakavien tartuntojen levittämistä toiselle ihmiselle esim. hiv.

Toiselle ei saa aiheuttaa fyysistä vammaa tai tartuntaa . Ihmisoikeuksien julistuksessa ei mainita erikseen että homous on ihmisoikeus. Homous levittää hiviä joka on homojen kansantauti. Ihmisoikeus julistus ei tue homohivin levittämistä.

Homoilla on parisuhde laki ja siltä pohjalta tämä ei ole enää mikään syrjintään liittyvä asia eikä ihmisoikeus asia. Homot itse olivat parisuhteeseen tyytyväisiä ja eihän Se silloin ole syrjivää.

Mikään laki ei saa suojella homohivin levitystä.