Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Homous on epätasa arvoa.

#36690 Homous lisää syrjäytymistä.

23.06.2014 08:16

Elämä on lisääntymistä. Kun homot eivät pysty lisääntymään on edessä lisää työttömyyttä, työvoimapulaa, koulujen lakkauttamisia, lapsipulaa kouluissa jne. Homous on vakava este kehitykselle ja hyvinvoinnille. Homous aiheuttaa vakavaa hiv ja aidsia, joka luo syrjäytymistä ja tämä kaikki on täysin vapaaehtoisesti tehtyä. Kukaan ei pakota tekemään homous tekoja. Avioliittolakiakaan ei pidä muuttaa jonkun halusta vaan tehdä asioita omasta himostaan ja vaatia muiden hyväksymistä hivin levittämiselle. Kukaan poliitikko ei lähde homohiviä tukemaan. Hivi leviää juuri homo porukoissa. THL ja Hollannin tutkimukset. Suomessa hiv tartuntoja 150-200 kpl vuodessa nyt ja ennuste on vielä pahempi. Hollannissa homoliittojen jälkeen tuhansia hiv tartuntoja.

Avioliittoa ei tule sotkea järjettömään homohiv sekoiluun.

Vastaukset

Bögarnas fel

#36703 Re: Heterous lisää syrjäytymistäkin.

2014-06-23 17:04:48

#36690: Homous on epätasa arvoa. - Homous lisää syrjäytymistä.

Jos heterojen elämä on VAIN lisääntymistä,niin heteropari on jokaisen työttömän takana eli yksinomaan heterot aiheuttavat työttömyyden. Ilman heterojahan heitä ei olisi.Jos taas heterot eivät jossain lisäänny tarpeeksi  se juuri aiheuttaa työvoimapulaa.Lisääntyminen ja sen takana oleva heterous on vakava uhka maapallon kehitykselle, sen resurssien riittämiselle ja muiden eläinlajien säilymiselle. Heterous on valtava uhka maailmanrauhalle.Heterot kantavat kaikkia tunnettuja tauteja ja lisääntymisensä kautta siirtävät niitä vielä seuraaville sukupolvilleenkin.Kaikki tämä on täysin vapaaehtoisesti tehtyä ,eikä kukaan pakota tekemään heteroustekoja. Kukaan poliitikko ei lähde heterojen aiheuttamia sukupuolitauteja tukemaan.Kaikki maapallolla tunnetut sukupuolitaudit leviävät juuri heteroiden keskuudessa.Lähes kaikki alkoholin ja huumeiden väärinkäyttäjät ovat heteroja ja juuri heterojen kautta heitä tulee lisää. Suomessa on aivan  järkyttävä määrä juuri heteroseksualisti-alkoholisteja ja ennusteet ovat aina olleet vain  pahempia ja määrät kasvamaan päin-kiitos siitä heterojen....

Eikö kaikki tämä voitaisikin todeta heteroista -niin homojen taholta, kuin  ihan noin yleisestikin vain todettuna heistä,jos niikseen tulee.Nyt on vain niin, että kaikkein alhaisimman älykkyysosamäärän omaavista ehdoton valtaosa sattuu olemaan heteroja ja juuri tuota alhaista ÄO:ää tämän tasoinen,jonkun toisen  ihmisryhmän syyttely  yleensä vaatii.Tämän vuoksi näiden tämäntyypisten syyyttelijöiden määrä tietenkin koostuu lähinnä vain,(....yleensä vielä He kokevat ehkä juuri omasta s omassa elämässään jotenkin epäonnistuneista) heteroista. Nyt he kokevat olevansa syrjäytyneitä (tai ehkä ovatkin) siitä taas aiheutuu valtavasti katkeruutta  ja se on sitten tietystikin sitten  pakko johonkin purkaa ja täällä heille tarjoutuu suorastaan kanava sille purkautumisille ja heidän purkauksilleen ,joista juuri tämän tyyppiset syytöskirjoitukset ovat niiden tyypillisiä ilmentymiä.