Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#36680

23.06.2014 05:06

Päivän Sana

Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.

Fil. 3:13-14 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html

Vastaukset


Vieras

#36681 Re:

2014-06-23 05:48:07

#36680: -

 

 

Paavalilainen mersu,  joka ajaa huomiseen täysi toivo mukanaan:

Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin, minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.Fil. 3:13-14 (KR33/38)


Isä peitä  tämä maa tuntemuksellasi,  kuin vedet peittävät meren!



Saamme tänään maanantaina,  ja huomenna tiistaina,   kuka mitenkin,  päällään seisoen,  polvillaan rukoillen,  paastoten kuka mitenkin,  olla hiljaa sydämissämme Kaikkivaltiaan Jumalan edessä,  että hän vaikuttaisi  nyt voimallaan  kun lakivaliokunta keskiviikkona kokoontuu äänestämään lakialoitteesta.



Liitän itse  mukaan Syyrian humanitäärisen hädän,  pikaista apua tarvitsevia on miljoonittain.


J
os  olet jostain syystä (sairaus tms) huono paastoamaan,  kokeile oman tuntumasi mukaan 
aamun tai aamupäivän lyhytaikaista paastoa,  olen kokenut sen erittäin hyväksi.   Jopa se,  että antaa aamupuuron odottaa,  ja etsii ensin Jumalan kasvoja,  aukaisee rukousta.   Työelämän vaateet ovat kuitenkin kovat,  ei mitään paineita sinne!
Siunaus päivääsi!  kuka oletkin,  missä asutkin,  mitkä ovatkaan mietteesi ja ajatuksesi.  Anna Herran Jeesuksen pestä pois syntisi  ja puhdistaa kaikesta vääryydestä sydämesi!   Siunaus  on pienen pyynnön päässä!    Ja tunteilla tai ilman,  tämä tekee  sinusta hänen omansa ja rakkaansa.   Nähdään!