Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Avioliitto on jo tasa arvoinen.

#36670 Tämä adressi

22.06.2014 18:53

On naisen ja miehen välisen avioliiton puolesta oleva. Homous haluaa sotkea kaiken hyvin vaikeaksi ymmärtää. Tasa arvoinen miehen ja naisen avioliitto on olemassa. Homoille voidaan räätälöidä oikeasti epätasa arvoinen homoliitto, kun sitä niin haluavat. Tasa arvo tarkoittaa sitä että molempi sukupuoli on edustettuina. Homoudessa tämä on täysin mahdoton toteuttaa.

Vastaukset


Vieras

#36671 Re: Tämä adressi

2014-06-22 19:49:09

#36670: Avioliitto on jo tasa arvoinen. - Tämä adressi

"Tasa arvo tarkoittaa sitä että molempi sukupuoli on edustettuina"

Mielenkiintoinen väittämä, mistähän olet mahtanut tuon määritelmän löytää...?

"Tasa-arvo (tasa-arvoisuus eli samanarvoisuus) tarkoittaa erityisesti kaikkien ihmisten yhtäläistä arvoa yksilöinä ja yhteiskunnan jäseninä. Suomessa sanalla 'tasa-arvo' viitataan usein nimenomaan miesten ja naisten väliseen tasa-arvoon.

Poliittisesti tasa-arvon vaatimus on tarkoittanut vaatimusta kansalaisten yhtäläisestä asemasta lain edessä (yhdenvertaisuusperiaate, tasa-arvo lain edessä) sekä kansanvaltaisesta hallinnosta. Tasa-arvo oli yksi Ranskan suuren vallankumouksen tunnuksista. Nykyisin yhdenvertaisuusperiaate on mainittu Ihmisoikeuksien yleismaailmallisessa julistuksessa."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tasa-arvo

Jos yhtään osaat tuota periaatetta ymmärtää, siitä voidaan johtaa mm. se, että homoilla ja heteroilla täytyy olla samat lailliset oikeudet. Yksi niistä on oikeus lain suomaan turvaan pariliiton ja perheen suojaksi. Suoja ei saa asettaa ihmisiä eriarvoiseen asemaan mm. siinä suhteessa, että pariliiton status paljastaisi ihmisten sukupuolisen orientaation - sen kieltää yksityisyyden suojaa turvaava lainsäädäntö.

"Homoudessa tämä on täysin mahdoton toteuttaa."

Olet ymmärtänyt täysin väärin sanan tasa-arvoinen avioliitto: Siinä ei viitata parisuhteen jäsenten väliseen tasa-arvoon. Toki se on pääsääntöisesti homojen ja lesbojen pariliitossa huomattavasti todennäköisempi kuin vaikkapa lestadiolaisperheessä, jossa äiti usein joutuu synnytyskoneen asemaan.