Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#36010 Re: Re: Re: Otsikko

12.06.2014 08:00

#36009: - Re: Re: Otsikko

"Raamatunkäsityksen mukaisia ohjeita on mielekästä antaa siellä, missä ihmiset tulevat niitä omaehtoisesti hakemaan. Mutta jos tämä kaikki tapahtuu totuutena julistamisen, toisen reviirille tunkemisen,halveksunnan osoittamisen tai uhkailun muodossa, ollaan syvällä suvaitsemattomuuden suossa."

Sivusta: Tämä adressi on naisen ja miehen avioliittoa puolustava, adressin keskustelut ovat julkisia eli tänne jokainen tulee vapaaehtoisesti. Sanansäilää käyttää kumpikin puoli ja tuo esiin omaa 'totuuttaan', mutta olisi hyvä todella huomata, että ollaan julkisella foorumilla. Kuuluuko tämä foorumi jonkun reviiriin ja jos kuuluu, niin kenen?

Mietintämyssy päähän.



Vastaukset


Vieras

#36011

2014-06-12 08:12:37

 

 

http://images.uncyc.org/commons/8/8b/Timo_Soini_Paavi.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#36012 Re: Re: Re: Re: Otsikko

2014-06-12 08:15:08

#36010: - Re: Re: Re: Otsikko

"Tämä adressi on naisen ja miehen avioliittoa puolustava, adressin keskustelut ovat julkisia eli tänne jokainen tulee vapaaehtoisesti. Sanansäilää käyttää kumpikin puoli ja tuo esiin omaa 'totuuttaan', mutta olisi hyvä todella huomata, että ollaan julkisella foorumilla. Kuuluuko tämä foorumi jonkun reviiriin ja jos kuuluu, niin kenen?"

Joillekin näyttää olevan ilmeisen vaikeaa hahmottaa, kenen reviirillä kulloinkin ollaan. Jos kävisitte tätä keskustelua keskenänne jossain tupaillassa, kuvauksesi vastaisi totuutta. Nyt olette kuitenkin yleisellä foorumilla tarkoituksenanne rajoittaa ihmisten elämää, joista teillä ei ilmeisestikään ole mitään käsitystä. Silloin olette tunkeneet muiden reviirille pahimmalla mahdollisella tavalla (...ok, Venäjällä on käytetty vielä pahempia tapoja).

Olisi yhtä loogista, jos ajettaisiin tankit toiseen maahan ja sanottaisiin, että ne on meidän tankkeja, älkää puuttuko asiaan....!