KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Ari Sandberg

#2144 Re: Re:

27.07.2011 16:09

#2143: Arviointi on Suomessa sallittu - Re:  

 Nimimerkki? Mihin perustuu arviointisi  etten olisi asiantuntija? Toki lausuntoja saa kommentoida. En niihin ole puuttunut. lausntoni perustuu aivan erilaiseen näkulmaan. Kirjoituksessani on kyse aivan jostain muusta.

Vastaukset

Nimimerkki koska halitus kostaa

#2145 Re: Re: Re:

2011-07-27 19:23:26

#2144: Ari Sandberg - Re: Re:  

 

Pidätkö Ari itseäsi Ensikoti asiantuntijana? Tiedätkö siis millainen on "laadukas" Ensikoti. Millainen on ensikodin arki KKY:ssä Mitä sillä on väliä kuka minkäkin mielipiteen takana on? Jos sanot julkisesti jotain, niin kai myös olet asioista sitä mieltä myöhemminkin. Ei pitäisi silloin kommentoinnin satuttaa. Nimimerkit on suojana meille KKY:n jäsenille, ettei meidänkin ensikotia lopeteta tämän takia. Olette kuitenkin antaneet ymmärtää, että KKY hallituksen linjausten vastustaminen johtaa erottamisen ensikotina olosta! Ihan oikeasti. Luuletko, että kukaan julkisesti omalla nimellään uskaltaa kommentoida teidän touhuja tämän aallon jälkeen?
Ensikoti. Laadukas ilman Sandbergiakin

#2146 Re: Re: Re:

2011-07-27 19:25:17

#2144: Ari Sandberg - Re: Re:  

 

Nimimerkkiä on kaikkien pakko käyttää, koska ensikodin ei sovi kommentoida julkisesti hallituksen linjaa. Siitä seuraa erottaminen.
Kyselyikä

#2147 Re: Re: Re:

2011-07-27 19:56:17

#2144: Ari Sandberg - Re: Re:

Voisitko selventää mitä kirjoituksessasi sitten tarkoitat? Mitä kriteereitä haluaisit ensikodeille asettaa? Suurin osa poislähteneistä ensikodeista on ollut tyytymättömiä hallitukseen (siis jo usean vuoden ajan). Haluaisitko siis asettaa kriteereitä siihen, kuinka hallituksen tulisi kohdella ensikoteja (muutoinkin kuin kulueränä), ohjeistaa ja tukea? Siinä olisi sitä työsarkaa. Muistaakseni toimintasuunnitelmassa mainittiin (taas) säännölliset tapaamiset (tai ainakin tapaaminen) ensikotien kesken. Montako sellaista olette jo järjestäneet?

Monessako ensikodissa olet käynyt tutustumassa? Asiantuntijuus kuitenkin vaatisi sitä. Mitä uudistuksia tai muita toimintaa kehittäviä asioita olet tässä kevään ja kesän aikana tehnyt KKY:ssä? Ja lähinnä sellaisia mitkä parantavat katastrofikissojen oloja Pirkanmaalla?