KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Entinen Tertun kannattaja

#2127 Ja kissat kärsivät edelleen

24.07.2011 20:38

Katti-Matti 2/2011 osoitti todella, että nykyinen KKY:en hallitus EI VÄLITÄ KISSOISTA ollenkaan!

Leikkaustempauksia ja puolivillien/villien kissojen loukutusta olisi voinut tehdä ja pitäisikin tehdä rinta rinnan. Nyt kärsivät kissat on jätetty kuolemaan kituen. Eläinsuojeluako? Ei todellakaan.

Kissarutosta tehtiin TEKOSYY lopettaa käytännön eläinsuojelutyö. Löytöeläinhoitoloiden työhön ei kuulu loukuttaa villiintyneitä kissoja ja virkaeläinlääkäreillä taas ei ole halua/aikaa hoitaa villikissaongelmia.Eläinsuojelua on sekin, että pyydetään villiintyneet /sairaat kissat pois luonnosta eläinlääkärin lopetettavaksi.

Inna Ilivitskyn kirjoitus villiintyneiden kissojen taudeista oli liioiteltu, yli 20v "villikissakokemuksella" voin sanoa sen. Tauteja on myös ulkomailta tuoduilla rotukissoilla, kuten on meillä ihmisilläkin. Erilaiset taudit kuuluvat elämään.

Vastaukset

Valehtelijoiden klubi

#2128 Re: Ja kissat kärsivät edelleen

2011-07-24 21:03:54

#2127: Entinen Tertun kannattaja - Ja kissat kärsivät edelleen 

 Tämä on eläinsuojelutyön karua arkea. Kissojen suojelussa on tällä hetkellä todellakin laaja katvealue, jota kukaan toimija/viranomainen ei halua hoitaa. Asiaa pompotellaan puolelta toiselle eri verukkeiden varjolla. Pelkästään ennaltaehkäisyyn satsaaminen on pään pensaseen laittamista, koska jo olemassa olevat kissat on joka tapauksessa jonkun hoidettava. Tässä olisi laaja kenttä eri toimijoille, sen hoitaminen vaatii kuitenkin varoja ja osaavia toimijoita. KKY  vetää yksisilmäisen itsekkäästi "uutta linjaa" ja julistaa asioiden olevan viranomaisten hoidossa. KKY:n toiminta perustuu enemmän toiveajatteluun kuin tietoon.