Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Ei pidä antaa pahalle pikkusormea...

#28073 Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

08.02.2014 20:55

#28051: - Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

Seuraavassa linkissä homoaktivisti myöntää että he valehtelevat väittäessään, että "homoseksuaalien vihkiminen ei muuta avioliittoa".

http://therightscoop.com/institution-of-marriage-should-not-exist-gay-activist-admits-we-lie-that-marriage-wont-change/

 

Sama homoaktivisti myöntää että heidän tarkoituksensa on tuhota avioliitto, koska se heidän mielestään on turha. Hän kertoo että hänellä on kolme lasta, joilla on viisi vanhempaa. Lukekaa itse hänen kommenttinsa, se on englanniksi.

 

Avioliitosta tulisi vitsi ja tarkoitukseton, jos homoja aletaan vihkiä avioliittoon. Eivätkä vaatimukset loppuisi siihen, seuraavana vaatisivat "tasa-arvon" nimissä oikeuksiaan moniavioliiton kannattajat samoilla "perusteilla" kuin nyt homoaktivistit. Seuraavaksi joku vaatisi samoilla "perusteilla" oikeutta mennä naimisiin lemmikkikissansa kanssa, ja sitten.............vaatimukset olisivat loputon suo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#28075 Re: Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

2014-02-08 21:03:59

#28073: Ei pidä antaa pahalle pikkusormea... - Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

The Right Scoop...OH YEAH!!!! Maailman varmin tietolähde....ihan pökerryn!!!!!


Vieras

#28076 Re: Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

2014-02-08 21:10:28

#28073: Ei pidä antaa pahalle pikkusormea... - Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

Ihan aikusten oikeesti!! Ootko sä menettänyt lopunkin järkesi? Uskotko ihan OIKEESTI tohon? Niin no, uskothan sinä...no jääköön sanomatta.


Vieras

#28086 Re: Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

2014-02-08 22:55:45

#28073: Ei pidä antaa pahalle pikkusormea... - Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

Hyvä kirjoitus. Avioliittolain muuttamista vastustavalle tämä asia on ollut tiedossa jo kauan. Täysin selvä asia. Tässä nämä asiat ovat kuitenkin kivasti koottuna ja ilmaistu selkeästi ja lyhyesti.

 

Meillä Suomessakin on paljon ihmisiä, jotka ovat ihan aikuisen oikeesti lähteneet mukaan tuohon avioliittolain muuttamiseen ja luulevat olevansa varmasti "oikealla asialla", koska Yle on valjastettu ajamaan homoasiaa ja homopropaganda kukoistaa mediassa. Taustalla on monesti esim. tietynlaiset käsitykset ihmiselämästä, sekularismia, maallinen liberalismi, jopa ateistinen kommunismi. On luopumusta ja Jumalasta ja Jumalan sanasta ei välitetä.

Kukin päättää omalta kohdaltaan, onko kyse kuuliaisuuskysymyksestä vai ihmisoikeuskysymyksestä. Ajan henki on vääntää ihmisoikeuskysymyksiksi nekin mitkä eivät sitä ole. Homo on ihminen siinä missä heterokin. Avioliittolain muuttaminen on kuitenkin todella iso ja kauaskantoinen asia, johon ei pidä missään tapauksessa ryhtyä. Näin ollen homon on tyytyminen rekisteröityyn parisuhteeseen. Lait ovat monesti kompromisseja ja on täysin väärä asenne ajatella, että avioliittolain muuttamisella asiat menisivät parempaan suuntaan.


Vieras

#40476 Re: Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

2014-08-08 08:42:01

#28073: Ei pidä antaa pahalle pikkusormea... - Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat 

 "Ei ole keneltäkään pois!"??????????????????????                        "Johtaisi ennakoimattomaan kehityskulkuun."