Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #28086 Re: Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

08.02.2014 22:55

#28073: Ei pidä antaa pahalle pikkusormea... - Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat

Hyvä kirjoitus. Avioliittolain muuttamista vastustavalle tämä asia on ollut tiedossa jo kauan. Täysin selvä asia. Tässä nämä asiat ovat kuitenkin kivasti koottuna ja ilmaistu selkeästi ja lyhyesti.

 

Meillä Suomessakin on paljon ihmisiä, jotka ovat ihan aikuisen oikeesti lähteneet mukaan tuohon avioliittolain muuttamiseen ja luulevat olevansa varmasti "oikealla asialla", koska Yle on valjastettu ajamaan homoasiaa ja homopropaganda kukoistaa mediassa. Taustalla on monesti esim. tietynlaiset käsitykset ihmiselämästä, sekularismia, maallinen liberalismi, jopa ateistinen kommunismi. On luopumusta ja Jumalasta ja Jumalan sanasta ei välitetä.

Kukin päättää omalta kohdaltaan, onko kyse kuuliaisuuskysymyksestä vai ihmisoikeuskysymyksestä. Ajan henki on vääntää ihmisoikeuskysymyksiksi nekin mitkä eivät sitä ole. Homo on ihminen siinä missä heterokin. Avioliittolain muuttaminen on kuitenkin todella iso ja kauaskantoinen asia, johon ei pidä missään tapauksessa ryhtyä. Näin ollen homon on tyytyminen rekisteröityyn parisuhteeseen. Lait ovat monesti kompromisseja ja on täysin väärä asenne ajatella, että avioliittolain muuttamisella asiat menisivät parempaan suuntaan.